Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
ήταν φανταστικο ;)

οντως και δεν μπορεσα να προσδιορισω το γιατι.

το προσπερασα σκεφτομενος οτι 300 στα 365 ηλιοβασιλεματα ειναι καθαρα χωρις συννεφα, οποτε μπορει να ξανασυμβει οποτε θελει.

εγώ όσο το έβλεπα από το το αυτοκίνητο ήταν με συννεφιά πάντως και αυτό ήταν που το έκανε τόσο καταπληκτικό κατά τη γνώμη μου.

Από εδώ και μπρος μου φαίνεται θα έχω πάντα τη μηχανή στο αμάξι για τέτοιες έκτατες περιπτώσεις :p

Μή έχοντας τό κατάληλο foreground,καί από τήν στιγμή πού ήμουν πολύ χαμηλά,αποφάσισα νά αλλάξω προοπτική καί νά παίξω μέ τό negative space...

post-1251-1416075758,692_thumb.jpg

βινιέτα είναι,αλλά μάλον λάθος:)καλά τό πρόσεξες ευχαριστώ θά τό φτιάξω άμεσα είναι εύκολο.

dellman το tone mapping που έχεις χρησιμοποιήσει εχει κανει την φωτογραφία flat , χρειάζεστε contrast γιατί έχουν χαθεί dark και highlight, παίξε με τα levels.

Ποια εννοείς;

είναι μια πλαγιά που ανεβαίνει προς τα δέντρα σκοτεινή ,

μια που κατεβαίνει και δεν βλέπουμε

και η απο πίσω που ανεβαίνει πάλι και την φώτεισε για να πάρει όγκο.

Αλλα το φως εκεί δεν φτάνει ,η κλίση είναι προς το θεατή και αν η πηγή είναι πίσω απο τα δέντρα έπρεπε να είναι σκιερή.

ή να ακολουθεί σε φως την πρώτη πλαγιά,

σε πλήρες μέγεθος αν τυπωθεί και μεγάλο μπορεί να μη φαίνεται

αλλά το κυκλικό ξεθώριασμα σε μινιατούρα σε προιδεάζει αρνητικά, πριν καν την ανοίξεις.

μ'άρεσε ιδιαίτερα η 3η φωτογραφία :T:

btw θέλει καθάρισμα ο αισθητήρας σου :p

έχει και ο αισθητήρας, αλλα και στο πίσω γυαλί του φακού αλλά δεν το αποφασίζω...

@Λαγονήσι

πρώτη επαφή με χάραμα,βράχια, θάλασσα

withdraw-6917.jpg

]

Αυτή είναι καλή προσπάθεια Λευτέρη... πολύ καλή αλλά δέν έχει βοήθεια από πουθενά...πολύ κενό....άμα ξαναβρεθείς προσπάθησε μία κάθετη λήψη μέ τίς γραμμές από τά νερά καί τόν βράχο στό πάνω τρίτο τού κάδρου νά δούμε πώς θά βγεί.Εάν έχεις κάποιον μαζί μέ απλό ND βάλτο πάς γιά ασπρόμαυρο.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.