Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

το αποτέλεσμα και τα κάδρα σου μου αρέσουν. απλά στην δεύτερη θα προτιμούσα να έχεις λιγο μεγαλύτερο βάθος πεδίου γιατί νομίζω ότι φλουτάρισμα που ξεκινάει από πολύ χαμηλά μπερδεύει το μάτι.

Infrared ειναι... :). Δε το εγραψα γιατι νομιζα πως κανει μπαμ!

Δεν είναι ομοιόμορφα τα χρώματα σε όλη τη φώτο για αυτό ρώτησα. Με μπέρδεψε λίγο.

Έχεις πειράξει καθόλου τα χρώματα/φωτεινότητα;

Με ποιο φίλτρο;

Δεν είναι ομοιόμορφα τα χρώματα σε όλη τη φώτο για αυτό ρώτησα. Με μπέρδεψε λίγο.

Έχεις πειράξει καθόλου τα χρώματα/φωτεινότητα;

Με ποιο φίλτρο;

Στην υπερυθρη οπου το φως ειναι περισσοτερο εχει αλλο χρωμα σε σχεση με την σκια. Βεβαια αν η ωρα της ληψης γινει με σκληρο φως, πχ μεσημερι, τοτε οι διαφορες δεν φαινονται. Στις συγκεκριμενες μολις ειχε πεσει ο ηλιος πισω απο το βουνο και το φως ηταν πολυ απαλο. Δεν εχω χρησημοποιησει κατι αλλο απο οτι συνηθως.

Ζαννη συμφωνω... ηθελα να φλουταρει ολο πισω αλλα ειχα το 14-24 με χειροκινητο διαφραγμα και τελικα μαλλον εμεινε περιποθ στο φ11...οποτε ουτε φλουταρε ουτε καθαρη ειναι...

Στην υπερυθρη οπου το φως ειναι περισσοτερο εχει αλλο χρωμα σε σχεση με την σκια. Βεβαια αν η ωρα της ληψης γινει με σκληρο φως, πχ μεσημερι, τοτε οι διαφορες δεν φαινονται. Στις συγκεκριμενες μολις ειχε πεσει ο ηλιος πισω απο το βουνο και το φως ηταν πολυ απαλο. Δεν εχω χρησημοποιησει κατι αλλο απο οτι συνηθως.

Ζαννη συμφωνω... ηθελα να φλουταρει ολο πισω αλλα ειχα το 14-24 με χειροκινητο διαφραγμα και τελικα μαλλον εμεινε περιποθ στο φ11...οποτε ουτε φλουταρε ουτε καθαρη ειναι...

:T: ΟΚ, επειδή όλες οι υπέρυθρες που έχω δει έχουν τον ίδιο τόνο χρωμάτων σε όλη την εικόνα (μάλλον δεν έχω δει αρκετές!). Τα δέντρα στο βάθος φαίνεται να έχουν έναν πορτοκαλί τόνο, αλλά μάλλον είναι από το έντονο φως όπως είπες.

Άγγελε ειδικά η 2η φωτογραφία είναι εξαιρετική :T: :bigsmile:

DJD θα μου άρεσε η τελευταία φωτογραφία κάπως έτσι νομίζω

attachment.php?attachmentid=47610&stc=1&d=1326452672

Ή με κάποιο τρόπο να εκμεταλευόσουν το γεγονός ότι η μικρή φωτογραφία μέσα στη φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη σε αντίθεση με.... δεν ξέρω, ήθελε λίγη σκηνοθεσία :)

post-13595-1416075737,3068_thumb.jpg

Ευχαριστώ και συγνώμη, δεν εννοούσα την 1η και 2η από Παρνηθα, αλλά γενικά. Δηλαδή την βροχερή και τις κεραίες (που οκ την μοιράστηκες ήδη :) )

Αν μπορείς να τις κόψεις και σε 1920x1200 (ή να τις δώσεις όπως είναι και κόβω εγώ, μην σε πρήζω)

Ευχαριστώ και συγνώμη, δεν εννοούσα την 1η και 2η από Παρνηθα, αλλά γενικά. Δηλαδή την βροχερή και τις κεραίες (που οκ την μοιράστηκες ήδη :) )

Αν μπορείς να τις κόψεις και σε 1920x1200 (ή να τις δώσεις όπως είναι και κόβω εγώ, μην σε πρήζω)

Επειδη το καδρο που του εχω κανει μετα την επεξεργασια ειναι τετραγωνο δεν νομιζω να σε βολεψει αν στην στειλω σε μεγαλο μεγεθος εκτος αν εχεις τετραγωνο Monitor :p. Οπως ειπε και ο ntg στην ανεβασα σε raw εδω μιας και νομιζω θα σε βολεψει καλυτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.