Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Έχω κάποια άλλα στιγμιότυπα σε ασπρόμαυρο όπως αυτό

post-4064-1416075704,7945_thumb.jpg

Η κοπελιά λέγεται Heidi Joubert και το συγκρότημα είναι οι Fernando’s Kitchen

Μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τους από εδώ Fernando's Kitchen — Listen to FK music

ένα γομαρόσκυλο ήταν χαχα είχε γεννήσει και μου ψιλοόρμησε οπότε την έκανα με ελαφρά :p

Δε μου έκανε η καρδιά να ξαναπλησιάσω :fist:

Aχαχα αν δε το έλεγες ούτε που φαινότανε:rofl:

post-21263-1416075714,493_thumb.png

Sorry για το διπλό post κατ'αρχήν.

Επειδή το είχα απορία για το τι μπορούμε ή όχι να φωτογραφίζουμε έκανα μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο που μπορώ να πω με προβλημάτισε αρκετά.Κάποια από τα link που βρήκα είναι τα εξής:

Flickr: Discussing ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Φωτογραφία και Νομοθεσία. in Greeks on contemporary Greek life / Η "πλατεία" μας

Φωτογραφία δρόμου, προβλήματα και νομοθεσία • e-steki

FORUM ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ • Προβολή θέματος - Λήψη φωτογραφιών σε δημόσιες συναθροίσεις παρουσία αστυνομία

Κάμερες και σε συγκεντρώσεις - NEWS247

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα ή αν κάποιος έχει πιο συγκεκριμένη εικόνα για το τι ισχύει ή δεν ισχύει τελικά,η αίσθηση που αποκόμισα είναι ότι όλα είναι στο φλου και η ερμηνεία του νόμου κατά περίπτωση!

(Αν νομίζετε ότι δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο θέμα-ή από τις απαντήσεις ξεφύγει-μεταφέρετε το αλλού)

Μερικές Παλαιότερες που ξέθαψα και πέρασα ενα χεράκι Ps!!!:confused: Περιμένω... γνώμες!

6647490003_ee8aa749ce_b.jpg

6647484195_43afebefa5_b.jpg

6647486361_eff2308d88_b.jpg

6647491503_8cc771c8fa_b.jpg

η δεύτερη μου άρεσε περισσότερο από όλες, και μου έφερε αμέσως στο μυαλό σκηνές από Assassins Creed κλπ :T:

Δωσε και αλλο f (8-11)!!

Σαν να έχεις δίκιο Evan :T: , αν όχι τόσο για το βάθος πεδίου, τουλάχιστον γιατί με βάση το παρακάτω στα 55mm, πράγματι το ήθελε το f8 ή f11

Nikon DX 18-55mm 1:3.5-5.6 VR Lens Review: 3. Test results: Digital Photography Review

όταν ξαναπάω τώρα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.