Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Lobby komotini 17-11 guest dj constantin | Facebook

ξεκίνησα δουλίτσα στο πιο γνωστό κλαμπ στη Κομοτηνή.

στο λινκ πάνω υπάρχουν οι φώτος από την πέμπτη που πέρασε όπου και πήγα για πρώτη φορά (και εκεί αλλά και γενικά αυτού του είδους φωτογράφηση).

κάθε σχόλιο για βελτίωση δεκτό.

εξοπλισμός

d300

tokina 12-24

sb800

(1600-3200 iso - f5.6)

Lobby komotini 17-11 guest dj constantin | Facebook

ξεκίνησα δουλίτσα στο πιο γνωστό κλαμπ στη Κομοτηνή.

στο λινκ πάνω υπάρχουν οι φώτος από την πέμπτη που πέρασε όπου και πήγα για πρώτη φορά (και εκεί αλλά και γενικά αυτού του είδους φωτογράφηση).

κάθε σχόλιο για βελτίωση δεκτό.

εξοπλισμός

d300

tokina 12-24

sb800

(1600-3200 iso - f5.6)

Εγω εχω μια παρατηρηση να κανω. Νομιζω οτι ο φακος αυτος παρα ειναι ευρυγωνιος για να φωτογραφιζεις ανθρωπους. Σε αρκετες εχεις παραμορφωσεις στα προσωπα και λιγο περιεργες προοπτικες. Την επομενη φορα δοκιμασε να εχεις πανω κατι σαν 18-55. Νομιζω θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα. Δε χρειαζεται να χωρανε ολοι μεσα και να εχεις και μπολικο αερα... Στριμωξε τους και πειραματισου και με τα καδρα πιο σφιχτα. Δε χανεις τπτ....

έχει δίκιο το θέμα είναι ότι δεν έχω αυτή τη στιγμή τέτοιο φακό, μετά τον 12-24 ο πιο ευρυγώνιος που έχω είναι ο 35αρις και δε βολεύει.Σκέφτομαι να χτυπήσω έναν 17-50 φ2.8

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.