Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

στα κάθετα, έχεις πολύ χώρο άδειο, αδιάφορα άδειο, τον πέρα τοίχο ή το ταβάνι

στο οριζόντιο το πας καλύτερα νομίζω.

επιπλωμένο θα δωθεί???

έχεις κανείς φωτογραφία από στόρια ή κουρτίνα τη σκιά θέλω σε όσο το δυνατόν ποιο "καθαρό" φόντο

για να δουλέψω με επίπεδα

ευχαριστώ

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
243 δευτερόλεπτα και δεν είναι κουνημένα τα αστέρια; Μία λήψη είναι;

Either way, πολύ ωραία φωτογραφία :T:

Ευχαριστω Διονυση :)

χεχε... ειναι 3 ληψεις!! Τα αστερια ειναι με ισο 3200 και μερικα δευτερολεπτα... κατω απο 30 αν θυμαμαι καλα

Going from Pretty Looks to Pretty Ugly (11 pics) - Izismile.com

Παίζει αυτό ρε σεις;

Την γωνία λήψης την αλλάζει πάντως.

Από 100mm και πάνω για μένα στο συγκεκριμένο παράδειγμα :T:

Απλά αν έχεις λιγότερα mm δεν πρέπει να πλησιάσεις τόσο κοντά νομίζω :p..

Δείτε και εδώ:

(edit: δεν μπορεί να γίνει επισύναψη του βιντεο, πατήστε πάνω στο βιντεο να το δείτε στο vimeo..)

[ame]http://vimeo.com/15406997[/ame]

Ξερω οτι εχω δρομο ακομα στον κοσμο της φωτογραφιας αλλα θα θελα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας μιας και απο εδω παρακολουθωντας δειλα δειλα το thread εκανα τα βηματα μου.

Βγηκα 3ος στο διαγωνισμο φωτογραφιας της Ηλιουπολης και χαιρομαι ιδαιτερα γιατι δηλωσα τελευταια μερα συμμετοχη μιας και οταν τελειωνε ο διαγωνισμος ημουν αρρωστος και δεν μπορουσα να γω εξω για να τραβηξω φωτο,αλλα απ οτι φαινεται μια φωτο αρκουσε και ας ηταν την προτελευταια στιγμη.

Το θεμα του διαγωνισμου ηταν ¨Η Ηλιουπολη μεσα απο τον φακο σας".

post-10016-1416075624,2337_thumb.jpg

Ξερω οτι εχω δρομο ακομα στον κοσμο της φωτογραφιας αλλα θα θελα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας μιας και απο εδω παρακολουθωντας δειλα δειλα το thread εκανα τα βηματα μου.

Βγηκα 3ος στο διαγωνισμο φωτογραφιας της Ηλιουπολης και χαιρομαι ιδαιτερα γιατι δηλωσα τελευταια μερα συμμετοχη μιας και οταν τελειωνε ο διαγωνισμος ημουν αρρωστος και δεν μπορουσα να γω εξω για να τραβηξω φωτο,αλλα απ οτι φαινεται μια φωτο αρκουσε και ας ηταν την προτελευταια στιγμη.

Το θεμα του διαγωνισμου ηταν ¨Η Ηλιουπολη μεσα απο τον φακο σας".

[ATTACH]46778[/ATTACH]

Ωραία ματιά φίλε καί συγχαρητήρια γιά τήν διάκριση:)

Going from Pretty Looks to Pretty Ugly (11 pics) - Izismile.com

Παίζει αυτό ρε σεις;

Την γωνία λήψης την αλλάζει πάντως.

τωρα ειδα (το thread:p)

To παραδειγμα ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια οσο δε παει...προφανως για να κανει αισθητο αυτο που ηθελε να δειξει.

Το ρεφλεκτερ στις τελευταιες μαλλον δε χωραγε αναμεσα τους και ο κακος πλεον φωτισμος μαζι με τη λαθος γωνια/κλιση του φακου δραματικοποιησε το ολο θεμα.

Κατα τα αλλα ναι..σε πορτραιτα αποφευγουμε μικρα mm ...και αν δεν γινεται αλλιως (οχι σε φωτογραφιση για περιοδικο βεβαια) αποφευγουμε το θεμα ...και χρησιμοποιουμε σωστες γωνιες-κλισεις στον φακο.

1)σωστες γωνιες/κλισεις

Στο περιπου ...κατι αντιστοιχο με τις παρακατω εικονες.

(οκ αυτες ειναι με υπερευρυγωνιο αλλα φτογραφιζει χωρο στα 2μετρα ..και οχι προσωπο στα 30-40cm)

D3R_1159-potty.jpg

D3R_1164-potty-square.jpg

2)αποφευγουμε το θεμα.

Απομακρυνομαστε...δεν το εχουμε απο κοντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.