Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

mg48702.jpg

Σακη εδω δε δουλεψε αυτο που προσπαθησες. Κατα κυριο λογο οφειλεται στα βραχια που εχεις σε πρωτο πλανο γιατι ειναι "κακης ποιοτητας". Τα πολυ μικρα πετραδακια που ειναι κολλημενα στα βαχια, μοιαζουν σαν τσιμεντο με πετρες και εν τελη σαν οπτικος θορυβος στην αρμονια της υπολοιπης σκηνης(θαλασσα-ουρανος).Αντιθετως τα βραχια αριστερα με το ελαφρυ ασπρο χρωμα και ο βραχος μακρυα στο βαθος δενουν ωραια.... Εκανα ενα προχειρο κροπ για να δεις περιπου τι εννοω

post-14834-1416075572,2705_thumb.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ο τοίχος του κάστρου αριστερά φέρνει λίγο στον πύργο της Πίζας!

Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι κεκλιμένος (ο τοίχος) νομίζω.. ( δεν είναι perspective distortion).. αν χρησιμοποιήσεις fill light θα αποκαλυφθεί και το υπόλοιπο κάστρο αλλά βέβαια φέρνεις την επεξεργασία στα όρια της και θα φανεί θόρυβος..

Ο τοίχος του κάστρου αριστερά φέρνει λίγο στον πύργο της Πίζας!

Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι κεκλιμένος (ο τοίχος) νομίζω.. ( δεν είναι perspective distortion).. αν χρησιμοποιήσεις fill light θα αποκαλυφθεί και το υπόλοιπο κάστρο αλλά βέβαια φέρνεις την επεξεργασία στα όρια της και θα φανεί θόρυβος..

Είχαν φωτίσει την μια μερια του καστρου εκεινη την μερα ...γι αυτο η μια μερια ειναι μαυρη μαυριλα

και ναι ειναι κεκλιμενος ο τοιχος του καστρου

Μια πρώτη προσπάθεια φωτογράφησης του γαλαξία μας

attachment.php?attachmentid=46592&stc=1&d=1320088442

Nikon D3100

Sigma 30mm @ 1.4

Iso 3200

10sec

1 λήψη

Χειροκίνητη εστίαση με live view (x10) στον Δια

Διόρθωση axial color aberration στο capture nx2 που δεν έχει το photoshop νομίζω

Προσπάθησα και με 5 λήψεις με το deepskystacker αλλά δεν έχω καταφέρει κάποιο

καλό αποτέλεσμα στην επεξεργασία μέχρι τώρα..

post-13595-1416075592,3915_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.