Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

@Λευτέρη χωρίς χρώμα,έπρεπε νά ψάξεις άλλο φόντο.Αλλά περίμενε γιά νά μήν είσαι μόνος....

mg4421i.jpg

Εδώ δέν θέλω χεράκια και τέτοια θέλω καθαρά φωτογραφικά σχόλια,τί σάς αρέσει τί όχι καί γιατί...

Πολυ ωραια αλλα θα συμφονησω με τους υπολοιπους... so much information

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

ευχαριστώ παιδιά...βασικά τά πράγματα είναι όπως τά λέει ό Νίκος,έχει απόλυτο δίκιο:hm:

οί τόνοι είναι απόλυτα επιλογή δική μου καί είναι αποκλειστικά μέ μάσκες luminocity painting,κατα τήν γνώμη μου τό απόλυτο εργαλείο γιά τήν τοπική επεξεργασία του κοντραστ.

Λευτέρη έχει αρκετή όξυνση αλλά εάν έμενε ή φωτογραφία στό αρχείο θά γινόταν επιλεκτική όξυνση.....

Λευτερη παρε κι αλλη μια ετσι για ποικιλια...

και που σαι, ελπιζω ο γεροντας να μην καταληξει σε τπτ διαφημισεις για τουρκικη ρακη και βρουμε τον μπελα μας...

σάν επιλογή προσώπου στάση τού κορμιού έκφραση καί γωνία τού φακού καί τώρα μέ τήν μικροεπεξεργασία τού γιώργου γιά μένα είναι πολύ πολύ καλή,δυστηχώς τό φόντο τήν μειώνει αφάνταστα,πιστεύω μόνο ή αλλάγή φόντου μπορεί νά ΄την σώσει...Ο ntgκος είναι καλός σέ αυτά:bigsmile:

με τον παπούλη κατεβαίναμε μαζί το φαράγγι της Σαμαριάς προπερσυ νομίζω,

κατέβαινε για να λειτουργήσει το εκκλησάκι εντός τους φαραγγιού.

στα 84 καλά το πήγε...

κέρασε μπισκότα και , ήπιε το νερό του, έτρεξε στο μούσι, στο ράσο

και έκανα το κλικ

χρόνος για στήσιμο δεν υπήρχε, "δρόμου" θα την έλεγα

το τσούρμο πίσω είχε τα πιο φίνα γκομενάκια και είχε σταματήσει όπως όλοι στην πηγή

για refill,θα ψάξω άλλη μία μυσταγωγική του παππά στο εκκλησάκι με κεριά.

*δεν αποποιούμαι το λάθος, χρειάστηκαν 32 ειδικοί για να στηθεί το πράμα....

είναι από τις φωτό που θα ήθελες να σώζονταν ή να ήταν κάπως λίγο αλλιώς.

με τον παπούλη κατεβαίναμε μαζί το φαράγγι της Σαμαριάς προπερσυ νομίζω,

κατέβαινε για να λειτουργήσει το εκκλησάκι εντός τους φαραγγιού.

στα 84 καλά το πήγε...

κέρασε μπισκότα και , ήπιε το νερό του, έτρεξε στο μούσι, στο ράσο

και έκανα το κλικ

χρόνος για στήσιμο δεν υπήρχε, "δρόμου" θα την έλεγα

το τσούρμο πίσω είχε τα πιο φίνα γκομενάκια και είχε σταματήσει όπως όλοι στην πηγή

για refill,θα ψάξω άλλη μία μυσταγωγική του παππά στο εκκλησάκι με κεριά.

*δεν αποποιούμαι το λάθος, χρειάστηκαν 32 ειδικοί για να στηθεί το πράμα....

είναι από τις φωτό που θα ήθελες να σώζονταν ή να ήταν κάπως λίγο αλλιώς.

πλακα κανεις... στα 84?

εδω 30αρηδες και ζοριζονται καργα....

Ζωη να χει ο γεροντας

κι οσο για τη φωτο, στιγμιοτυπο αυθορμητο ειναι, δρομου οπως λες κι εσυ

ισως εαν ηταν στημενο, θα μπορουσε να ηταν καλυτερο εικαστικα,

αλλα αυτο δεν μειωνει την αξια της φωτο κατ'ελαχιστο

τωρα το πως εγω βρεθηκα να αλωνιζω και να σχολιαζω στα φωτοχωραφια σας. δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει

Έτσι όπως την βλέπω και την ξανά βλέπω μου φαίνεται ότι με hdr θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα .

Κάνε μια δοκιμή εάν θέλεις ;)

Τίποτα σπουδαίο, απλά μου άρεσε...

Μπορείς να την ανεβάσεις για wallpaper(hd) πάντα ήθελα μια τέτοια φωτογραφία :p

:smoke:

Μια πορτα που μου κινησε το ενδιαφερον!!!:lock:

Σάν θέμα ωραίο,αλλά τό είδες πολύ στρειτ πού λένε.θά ήθελα νά δώ πιό πολύ λεπτομέρεια κάτι πιό κοντινό........

ΥΓ.Υπάρχει ή δυνατότητα νά έχω τό raw από αυτή και από τήν προηγούμενη μέ τό σπίτι ανάμεσα στά βράχια;

Ξαναπέρασα από τό σημείο,ούτε αυτή τήν φορά κατάφερα νά γλυτώσω τά κοψίματα στούς κορμούς,από τό κάδρο είμαι πιό ευχαριστημένος αυτή τήν φορά,αλλά πάλι κάτι δέν μού κολάει καλά....

mg4486a.jpg

Σακη καλυτερα ειναι αλλα παλι λιγο μπερδεμενο το κλαδι(φιδι)... Φαινονται και λιγο οι βουρτσες που χρησημοποιησες τοπικα για να σκουρινεις. Εχεις μηπως βγαλει κατι αντιστοιχο με εστιασμενο το κλαδι και ρυχο βαθος πεδιου?? Αν οχι στειλε μου αν μπορεις το RAW αυτης να δοκιμασω τπτ..

Όντως πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.

Εδώ η δική μου "ματια" στη φωτογραφία σου.

Τετράγωνο κάδρο, με το κλαδι να παίζει στον κανόνα των τρίτων και ελαφρός αποχρωματισμός.

s9kinwok.jpg

(Αν είχε ξεκολλήσει και λίγο από το φόντο, όπως λέει ο Νίκος, θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο)

edit: Ίσως ήθελε να δώσω και λίγο παραπάνω contrast.

Eλπίζω να μη σε πειράζει που στην πείραξα :T:

έχεις πάλι 2 φωτογραφίες σε μία,

η ρίζα δεν παίζει σωστά.

ή θα νετάρεις τα μπροστινά δέντρα και μέχρι ρίζα

ώστε να ελαφρύνεις το φόντο κάδρο θα έχεις τα μεγάλα δέντρα τη φυλλωσιά των κοντινών και τα φύλλα κάτω

ή νετάρεις τα πάντα δημιουργώντας την εντύπωση ενός πυκνού δάσους,ΧΩΡΙΣ τη ρίζα που σπάει την συνέχεια των κάθετων γραμμών.

έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον

post-130-1416075523,7816_thumb.jpg

post-130-1416075524,0208_thumb.jpg

Νίκο όχι δέν έχω δέν ήθελα νά φανεί σάν πορτραίτο.

Μπράβο μάτι μέ τίς βούρτσες,είναι σέ lights-lights μάλον γιαυτό φένεται τόσο,από τήν επόμενη φορά πίσω σέ midtones εκεί φένονται λιγότερο.

Ζαννή δέν είναι άσχημη,δέν ήθελα κάτι πιό κοντινό γιατί πίστευα ότι δέν θά φένεται ή κίνηση αλλά τελικά είναι οκ,Δέν μέ πειράζει καθόλου αρκεί νά μού δείξεις πού είναι τό ναυάγιό σου:clap:

Edit

Λευτέρη τώρα τό είδα,τήν έχω χωρίς τόν κορμό,απλώς ήθελα νά τόν εντάξω στό τοπίο,αυτή μέ τά δέντρα σκέτα είναι μία ακόμα από τίς πολλές,θά μού πείς γιατί τό πιέζω,ε....

Σάν θέμα ωραίο,αλλά τό είδες πολύ στρειτ πού λένε.θά ήθελα νά δώ πιό πολύ λεπτομέρεια κάτι πιό κοντινό........

Saki πραγματι πολυ κεντραρισμενο αλλα ειμουν σε ενα καλντεριμι μολις 2 μετρα φαρδος και καθως δεν εχω υπερευρυγωνιο φακο αναγκαστικα να καβαλησω την απεναντι ταρατσα για να εχω καδρο της προκοπης!

Υ.Γ. Δεξια και αριστερα ειχε κατι μπαζα που με χαλαγαν!

ΥΓ.Υπάρχει ή δυνατότητα νά έχω τό raw από αυτή και από τήν προηγούμενη μέ τό σπίτι ανάμεσα στά βράχια;
Δυστυχως η μηχανη μου... canon powershot sx130 is δεν εχει RAW:weep::weep::weep:

Τωρα αν παρολα αυτα θελεις τα jpeg... pm me!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.