Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Δύο δοκιμές με την Nex από την χθεσινή συναυλία του Αλκίνοου στο Γκάζι. Έπαιξα με άπειρες ρυθμίσεις, από iso200 μέχρι 6400 και η μικρή τα πάει ανέλπιστα καλά. Οι φωτογραφίες είναι όπως βγήκαν από τη μηχανή, μόνο resize έφαγαν.

dsc01873-6376.jpg

dsc01858-6377.jpg

τοτε κατι εχεις κανει με την συμπιεση..

στα αγκαθια του , στις ακρες εχει πολυ θορυβο

Ρε, για να το παρατηρήσεις αυτό πρέπει να βάλεις τη μούρη σου στα 23 εκατοστά από την οθόνη.

Ρε, για να το παρατηρήσεις αυτό πρέπει να βάλεις τη μούρη σου στα 23 εκατοστά από την οθόνη.

το πρωτο πραγμα που επεσε το ματι μου ηταν σε εκεινο το σημειο.Και ειμαι απο οθονη λαπτοπ.Ουτε καν απο το μεγαλο μηχανημα

[MENTION=23]DJD[/MENTION] επρεπε να αντισταθμισεις περιπου -0.7ev στοπ για να μη σου βγουν κουνημενες.

αρχιζω και συμπαθω ταμαλα την μηχανουλα...1/3 στο κλειστρο χωρις καθρεφτακι και με vr στο φακο δειχνει super οκ..και η 6400 δειχνει super ok....μου φαινεται θα γινει νεο trend και θα τραβηξει αρκετο κοσμο απο το micro 4/3.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.