Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ποια από τις δύο θα κρατάγατε; και γιατί; Έχω δυσκολία να διαλέξω, αν και φαντάζομαι ότι ξέρω το λόγο :p

FCFax.jpg

CJYWc.jpg

Η δεύτερη είναι η πρώτη, κομμένη και ανεστραμμένη.

δεν ξέρω αν είχε ο φακός αλλά και εσύ τη δυνατότητα να πλησιάσεις πιο κοντά, νομίζω όμως πως σίγουρα, σε ό,τι αφορά το κάδρο, η πρώτη θέλει γύρισμα 90 μοίρες δεξιά και η δεύτερη 90 μοίρες αριστερά :)

γιατι ψαχνεις να βρεις την πεταλουδα και αφου την βρεις ψαχνεις να βρεις ποιοτητα η λεπτομερια.

Χρωματα δεν εχει , κοντραστ λειπει , η πεταλουδα φαινεται φλου ασχετα αν δεν ειναι.

Με λιγα λογια προσπαθεις να προβαλεις την πεταλουδα αλλα δε το καταφερνει σαν φωτογραφια.

από όλα τα παραπάνω το μόνο για το οποίο θέλω δω φωτογραφίες και εντυπώσεις είναι ο 400άρης 2.8 :D

δεν εχω ξαναδει πιο καλη ποιοτητα σε φακο..οπως επισης δεν εχω ξαναδει πιο βαρυ φακο.6,5 κιλα και τον μεταφερεις απο το χερουλι μαζι με την μηχανη.

ο φακος απλα ξυ-ρι-ζει.

επισης χωρις να καταλαβεις εχεις εστιασει.Αθορυβος και ΠΟΛΥ γρηγορος

φανταστικος.απλα.

ο τελεκονβερτερ με τον 80-200 εδεσε παρα πολυ καλα.και σκεφτομαι να τσιμπησω εναν.Ειχα πολυ καλη ποιοτητα και δε το περιμενα.

Επισης ο Πετρος θα με βρισει γιατι με τον 500αρη του ο καημενος δε μπορουσε να βγαλει φωτογραφια αντιθετως με μενα που βγαιναν ολες οι φωτογραφιες νετ:p

δυσκολα τα 500 (750μμ) στο χερι και να εστιαζεις manual..αλλα θα δειτε αποτελεσματα :D

και ο 70-200 VR II σε συνδιασμο με d700 που δοκιμασα , απλα το αποτελεσμα δεν υπαρχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.