Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

ειστε τυχεροι που δεν εχετε φωτορυπανση στα μερη σας!

εμεις επαε σε bulb mode μεχρι πρωιας αστερι δε θα δουμε :p

[MENTION=4091]angel_f[/MENTION] : προσπαθησε ρε συ μιας και εχεις τοσο καθαρο ουρανο με κανα τοπιο.Οχι startrails.

πολυ ωραια και πολυ καθαρη.μπραβο

[MENTION=2160]nickstamat[/MENTION] πολυ ωραιες οι φωτογραφιες.Επαθα πλακα με την πρωτη του αεροπλανου

Έχει τα καλά της και η επαρχεία Κώστα και Ιάσονα :D

Θα το κανω Ιάσονα, απλα δεν το εχω πάρει απόφαση να βγω τα μεσάνυκτα για φώτος :p

ps. Δεν παίζει ταράτσα... βγαίνω απο την σοφίτα στα κεραμίδια σαν τον γάτο. :hehe:

damn you... :mamba:

ps. πιο πολύ ζηλεύω την ταράτσα σου από τη μηχανή σου :p (άντε και λίγο τον φακό...)

Να σημειωθει οτι στην ταρατσα του εχει μια φωτομολυνση λογο του οτι ειναι χωριο... ετσι και εκανε τον κοπο να παει λιγο πιο περα(μερικα χλμ) θα ηταν ακομα καλυτερα....

20άρη έχει το κινητό σου;

ΚΑΚΙΑ :p

αααα εγω προειδοποίησα! δοκίμασα με τον 20άρη 2.8 του πέτρου 3-4 λήψεις και οι 4 ηταν ανεστίαστες ούτε στο άπειρο εστίαζε ούτε και πουθενά κοντά στην ένδειξη άπειρου...δε ξέρω τι πήγε στραβά...

βέβαια γ.... το σύμπαν στο θόρυβο...αρκετά Fail η d3000 σε iso οπουδήποτε πανω απο 400....Εχθές δοκίμασα τη d5100 και μου φάνηκε οτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχέση σε SNR

Εγώ ξέρω τί πήγε στραβά. ΔΕΝ έχει μοτερ AF η μηχανή σου και εσύ απλά δεν κατάφερες να εσιάσεις εκεί που πρέπει.

Χωρίς παρεξήγηση, η ΝΙΚΟΝ δεν έπρεπε να βγάλει μηχανές χωρίς AF motor...

Προσωπικά συμφωνώ με τον Πέτρο. Ειδικά την στιγμή που (αν τα έχω καταλάβει καλά) ο κύριος ανταγωνιστής (βλ. Canon) δεν κάνει κάτι αντίστοιχο, όπως ούτε και η Sony (στις DSLR)

Άσε που στην πράξη έχω την εντύπωση ότι ένας επαγγελματίας χρειάζεται λιγότερο το μοτέρ από έναν ερασιτέχνη, αφού ο επαγγελματίας έχει άπειρους λόγους να τα στάξει για να πληρώσει κάποιον AF-S, HSM, whatever φακό

Να έβαζε και commander και weather sealing για να μην έχεις πλέον κανένα λόγο να πάρεις τα pro μοντέλα.

Αυτά είναι accessories. Το AF motor όχι και τόσο, μάλλον βασικό θα το έλεγα.

Με τη λογική σου ούτε hot shoe θα έπρεπε να έχουν, αφού έχουν το ενσωματωμένο φλάς.

Προσωπικά συμφωνώ με τον Πέτρο. Ειδικά την στιγμή που (αν τα έχω καταλάβει καλά) ο κύριος ανταγωνιστής (βλ. Canon) δεν κάνει κάτι αντίστοιχο, όπως ούτε και η Sony (στις DSLR)

Άσε που στην πράξη έχω την εντύπωση ότι ένας επαγγελματίας χρειάζεται λιγότερο το μοτέρ από έναν ερασιτέχνη, αφού ο επαγγελματίας έχει άπειρους λόγους να τα στάξει για να πληρώσει κάποιον AF-S, HSM, whatever φακό

Η Canon με την EF μοντούρα δεν έχει screw motor. Όλοι οι φακοί έχουν δικό τους μοτέρ. Τη Sony δεν την παίρνει να κόψει τέτοια χαρακτηριστικά.

Πέτρο, πάλι καλά να λες που τα έχουν και αυτά. Υποτίθεται ότι τα entry μοντέλα απευθύνονται σε νέους στη φωτογραφία που δεν έχουν παλιούς φακούς.. Στην πράξη, δε θα κόστιζε τίποτα στη Nikon να έβαζε ένα screw motor.

1. Η CANON άλλαξε μοντούρα στη δεκαετία του 80, που έκανε τη μετάβαση στο AF. Γεγονός που το βρίσκω και καλό και κακό για διάφορους λόγους. Η NIKON κράτησε συμβατότητα που για τότε ήταν τέλειο, αλλά τα τελευταία χρόνια τη μια με την κατάργηση του AF motor και την άλλη με τους φακούς G, έχει αρχίσει να με βάζει σε σκέψεις.

2. Μα πιο εύκολα θα πάει ο αρχάριος με τα λίγα χρήματα και θα πάρει ένα μεταχειρισμένο αξιόλογο φακό AF 10 και 15 ετών από τον καινούριο AF-S.

3. Gomar, εδώ το έφερε η κουβέντα, τι να κάνουμε :) Μετέφερέ τα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.