Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
portrait professional ? :sick:

Γιατί; Λίγο που το είχα παίξει, μου άρεσε.

χαχα ναι... κ τον έχει ωραίο σετάκι με την d3x:man_in_love: και όπως βλέπεις δε τα χαϊδεύει, τα χαίρεται...

Επειδή τώρα το είδα αυτό, μου φαίνεται ή μοιάζει με σπόντα; :p Ούτε εγώ τα χαϊδεύω τα πράγματα μου, εκτός και αν αναφέρεσαι γενικά ή σε κάποιον άλλον.

Απλά ταράχτηκα λίγο που είδα ακουμπισμένα έτσι κάτω 15k.. :blink:

Επειδή τώρα το είδα αυτό, μου φαίνεται ή μοιάζει με σπόντα; :p Ούτε εγώ τα χαϊδεύω τα πράγματα μου, εκτός και αν αναφέρεσαι γενικά ή σε κάποιον άλλον.

Απλά ταράχτηκα λίγο που είδα ακουμπισμένα έτσι κάτω 15k.. :blink:

όχι ρε, τί σπόντα... ο Γιώργος είναι απίστευτος τύπος, τα χαίρεται πραγματικά και δε τα έχει για μόστρα να τα έχει αγρατζούνιστα...

το portrait το θεωρώ κάκιστο. είναι απαράδεκτα παρεμβατικό και είναι πρόγραμμα μεταμόρφωσης/παραμόρφωσης και όχι βελτίωσης πορτραίτου... θέλει τρομερή φειδώ στη χρήση του να μην ξεφύγεις... μακρυά...

Ναι, portrait professional, ο φίλος ο φωτογράφος περνά τα πορτραίτα νυφών που πρόκειται να γίνουν κορνίζες, από αυτό. Με φειδώ φυσικά!

Εγώ σήμερα σπίτι δεν είχα internet και δεν ήξερα πώς να περάσω την ώρα μου και είπα να χαζέψω λίγο με το portrait professional.

ΟΚ λοιπόν ξεκινάω δίαιτα, να γίνω σαν τον δεξιά!:tomato:

Ήθελα να τις ανεβάσω και όλο το ανέβαλλα... :yawn:

Φωτογραφίες από Amsterdam, που πήγαμε με την παρέα το Μάρτιο!

Στο αεροπλάνο:

DSC03121.jpg

Στην Museumplein, με φόντο το Rijksmuseum: (πανοραμική, 15 κατακόρυφες λήψεις, Microsoft ICE)

DSC03188_stitch2.jpg

Στο πανέμορφο Vondelpark (οι τρεις επόμενες είναι HDR, 3 λήψεις +/-1.0, με το SNS-HDR Lite 1.3.13):

DSC03447-HDR3.jpg

DSC03357-HDR3.jpg

DSC03426-HDR3.jpg

Στο "House of Bols":

DSC03533.jpg

DSC03559.jpg

Κι εδώ είναι το παραδεισένιο γραφικό ψαροχώρι Volendam:

DSC04089.jpg

DSC04136-HDR3.jpg

Όλες με την ταπεινή Sony DSC-H50 :hm:

Στο θέμα της επεξεργασίας: σε όλες έχει γίνει lens correction (με PTLens) και ένα πολύ ελαφρύ sharpening και μερικά κλικ vibrance στο Photoshop. :)

Μόλις κατέβηκα απο την στέγη που εκανα μια δοκιμή με τις παρακάτω ρυθμίσεις:

Canon 5d mkii

Nikon 14-24f2.8@ 20mm

f2.8

iso 2500

30s

Απο μια φωτο με HI ISO NR, neatimege και levels.

thumb_sky.jpg

ps Διονύση μια FF θες και θα κάνεις την ζωή σου ποιο εύκολη :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.