Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

τι ακριβώς γίνεται με τις NEX και την εστίαση; κάτι αντίστοιχο με τις μικρές νίκον και τους non-hsm φακούς (ακα no AF) ;

Βtw, [MENTION=4655]racer[/MENTION] , δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ήσουν "αναγκασμένος" να τραβάς μόνο στο 1.4 :hmm:

Eπομένως δεν έχεις AF σε καμία περίπτωση και με κανένα φακό ;

(συγχωρήστε μου την ασχετοσύνη αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αυτές :p)

PS: Δώσε ένα λινκ του φακού αν έχεις εύκαιρο.

Δεν το διατύπωσα καλά, εννοούσα ότι οι αντάπτορες για φακούς άλλων εταιρειών που κυκλοφορούν δεν έχουν επαφές. AF έχει φυσικά με τους E-Mount φακούς και με τους Α-Mount με τον αντάπτορα LA-EA2 (phase, o LA-EA1 είναι με contrast AF και έχει πολύ αργό AF).

Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM Lens Review: 1. Introduction: Digital Photography Review

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] , μην τον ακους. το 90% των φωτογραφιων ηταν με 1.4 και ολες διπλες τριπλες γιατι μεχρι να πετυχει νετ το θεμα επρεπε να παιξεις τζοκερ..

αυτο δεν λεγεται φωτογραφικη μηχανη που σου απλοποιει την ζωη , αλλα βασανο.

[MENTION=130]DarkSaga[/MENTION] : πηρα 2 κιλα :p

με τον 18-55 πήγα εγώ.δυστηχώς λόγω μεγάλης παρέας δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ πολύ ... Κάπου κάπου θα ευχόμουν να είχα τηλεφακό γιατί τα θέματα ήταν πολύ μακριά.... (Πχ στη παρουσίαση με τους θαλάσσιους ελέφαντες...)

δλδ στο πάρκο να μην πάω.... θέλει τηλεφακό οπωσήποτε ε?

Να πας, κι ο,τι βγάλεις με τους φακούς που έχεις. Σημασία έχει να ευχαριστηθείς τη βόλτα σου πρωτίστως :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.