Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Σε γενικές γραμμές

τα +

1) σε μεγάλες αποστάσεις βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ το range που σου δίνει για να καδράρεις....

2) όχι και τόσο μεγάλος σε μέγεθος

τα -

1) με χαλάει η ευκρίνεια του(εκτός και αν δεν έφταιξε ο φακός) που παρ'ολο που τραβούσα σε αρκετά μεγάλα shutter speeds , κοντά στο όριο του (300mm) ήταν αρκετά "θαμπός"

:confused:

PS: Απαντάω εδώ για να μη βγεί οff το τοπικ...!

Οταν πάω σπίτι θα ψάξω να βρώ μια να ανεβάσω! Πάντως δε λέω για τίποτα ιδιαίτερο απλά μου φάνηκε λίγο unsharp ίσως γιατί έχω συνηθήσει πιο υπερευρυγωνιες καταστάσεις με τον 18-105!! Ναί το παρασολέιγ το φοραγα πάντού

τον ουρανο τον εκανα ετσι με colour point.

και αυτη τη καλη πραξη την εκανε η οικογενεια μου;)

edit:http://www.thelab.gr/1062973946-post10771.html

Performer απο που εισαι ρε φιλε?εισαι απο Καρποφορα?στις φωτο απο τα βαπτησια διεκρινα πολλους γνωστους

Αρχικά πες με ποιο τηλεσκόπιο και ποια μηχανή.

ναι συγνώμη το ξέχασα!

SkyWatcher Dobsonian 8"

Afocal με Νικοn D3000 με το κίτ 18-55 VR φακό στα 18mm με f3,5 για να μπορέσω να ανεβάσω ταχύτητα μιας και τη κρατούσα στο χέρι τη μηχανή και κούναγε...Οι φωτος είναι 400 iso μιας και παραπάνω είχε πολύ θόρυβο ειδικά στο μαυρο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.