Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

sound-device-6156.jpg

sound Device

pink-pepper-for-masticha-penny-i-think-6155.jpg

Pink pepper

for the Masticha Penny (i Think)

cocktails-in-progress-6154.jpg

Cocktails in progress/Whiskey i the jar

stiring-6153.jpg

stiring

5-candles-6152.jpg

Improvise

5 candles for a nice back light (Sb was way too hard)

few-of-da-best-6151.jpg

few of da best

happy-owner-6150.jpg

Happy Owner

libratree-6149.jpg

Libratree

highlithed-med-6148.jpg

high/back/ligthed MED

med-6147.jpg

MED

ωραία cocktalis ειδικά όσο είχαν βάση τη μαστίχα(μου αρέσουν τα γλυκόπιοτα)

μια επιλογή Minimal από τις 500 που έβγαλα και τις ~300

που παρέδωσα

ωραίο μαγαζί(avant garde) και πολύ διαφορετικό,για Μεσολόγγι ειδικά

καλά θα πάει!

λευτέρη νομίζω από αυτές του barman η πιο ωραία ήταν αυτή που έπινε κάτι από ένα (νομίζω) martinoπότηρο...

1,3,4 και 10 οι πιο καλές :), στην πρώτη θα κρόπαρα εκτός το ταβάνι και το χαλκοσωλήνα.

ευπρόσδεκτο κάθε σχόλιο

αλλά το πελάτη έκανε industrial σχεδίαση και αν έκρυβα πράγματα που πλήρωσε για να

έρθουν στην επιφάνεια θα με έκραζε :)

αν είχα χώρο δικό μου, θα σας έδειχνα όλη τη δουλειά

μου άρεσε πολύ!

Αν έβλεπα τις φωτό σε κάποιο site / εντυπο, η πρώτη εντύπωση που θα μου δινόταν, είναι πως πρόκειται για ενα πολύ ζεστό μαγαζί με ωραίες γεύσεις.

Νομίζω πως απο την στιγμή που περνάει αυτο που θές, είναι ακρως επιτυχημένες ολες.

Τώρα, σαν φωτογραφίες, εχω μια ιδιαίτερη αδυναμία σε εικόνες υψηλού κοντράστ με μπόλικες δόσεις χρώματος οπότε liek :T: ... Σούπερ!

χαίρομαι που περνάνε το feeling

είχα δει το μαγαζί φωτογραφημένο απο τον ιδιοκτήτη μέρα μεσημέρι και ήταν κρύο και λευκό!

αδικημένο, χαίρομαι που πέτυχα να μεταφέρω λίγο από το feeling

πραγματικά πολύ ωραίος χώρος

άν κάποιος είναι κοντά ας περάσει να μας πει τι διαλο έκανα

και αν βρήκε αυτό που φωτογράφησα:)

σε αρκετές έκανα και το voudas κόλπο, copy layer ctlr+F ctrl+I χρώμα ~24% κάλυψη

για αντιστάθμιση των χρωματικών υπερβολών

κάπου δούλεψε κάπου έχανε(ατμόσφαιρα)

χαίρομαι που περνάνε το feeling

είχα δει το μαγαζί φωτογραφημένο απο τον ιδιοκτήτη μέρα μεσημέρι και ήταν κρύο και λευκό!

αδικημένο, χαίρομαι που πέτυχα να μεταφέρω λίγο από το feeling

πραγματικά πολύ ωραίος χώρος

άν κάποιος είναι κοντά ας περάσει να μας πει τι διαλο έκανα

και αν βρήκε αυτό που φωτογράφησα:)

σε αρκετές έκανα και το voudas κόλπο, copy layer ctlr+F ctrl+I χρώμα ~24% κάλυψη

για αντιστάθμιση των χρωματικών υπερβολών

κάπου δούλεψε κάπου έχανε(ατμόσφαιρα)

δε τα λες καλά :p

copy layer

filter blur average

invert ctrl+I

blending color

opacity 10-30%

για αφαίρεση color cast

καλα μιλαμε ....ετοιμαζεται (οπου να ναι ψηνεται) φωτογραφος αλλο πραμα.

Τρελλη προοδος απο την μια μερα στην αλλη..

Για τα δεδομενα του φορουμ ..τη μια ειναι ιδιος "ο μικρος γιαννακης" της γνωστης ιστοριας..και την αλλη ο founder o ιδιος..:p

έλα ρε, εσύ την έβγαλες ; :hehe:

(Πολύ καλή :T:)

Λευτέρη ωραία δουλειά :T:

H πρώτη με κέντρισε εμένα (αμεσως) για κάποιο λόγο αλλά μου άρεσαν και οι άλλες.

Αν επιτρέπεται με τι ευαισθησίες έπαιξες στo ISO (ειδικά στις 3 και 4) ;

άμα κάνεις μια φορά αυτά που λες και πας στα φίλτρα θα δεις οτι λέει μέσο όρο ctrl+F

:)

κατα τα άλλα δική σου η δουλειά το παρουσίασες καλύτερα

ctrl-f κάνει πάντα επανάληψη το τελευταίο φίλτρο πουχρησιμοποίησες... όποιο κ να ήταν αυτό...

Αν ηταν για επαγγελματικη δουλεια εχω καποιες ενστασεις.... Το feeling της ζεστασιας οντως υπαρχει αλλα για επαγγελματικη δουλεια μου φαινεται λιγο "απροσεκτη"...Μη με παρεξηγησεις μαρεσαν γενικα αλλα, πχ στην πρωτη που μαρεσει πολυ πιστευω οτι χαλαει την ισορροπια η γωνια που εχεις βαλει...Φαινεται στραβος ο τοιχος οπως ανεβαινει... Στην 3 τα δαχτυλα ειναι over saturated και δε μου κολανε.. Στην 5η αυτος ο οκγος(κεφαλι?) κατω δεξια σου κρυβει μεγαλο μερος της φωτο χωρις να κερδιζει σε κατι. Στην 6η εχεις κοψει τα μπουκαλια αριστερα και παλι εχει προοπτικη ο τοιχος οπως ανεβαινει και στην 8 υπαρχει πανω δεξια μια ξεμπαρκη σωληνα και μιση σκια απο το καδρο, αριστερα παλι κατεβαινει το ταβανι λοξα και στην γωνια εχεις αφησει παλι κατι τριγωνακια απο τον τοιχο που δειχνουν στραβα και λιγο ασχημα(και ελπιζω το τριποδο οτι ειναι μερος του ντεκορ :p ). Γενικα οι γωνιες ληψης πιστευω οτι ειναι το προβλημα στις περισσοτερες (οχι οτι να πηγαινα εγω θα εβγαζα καλυτερες απλα ζητησες γνωμη και ειπα μηπως βοηθησω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.