Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
ARMAGEDDON γιατι στην πρωτη δεν εστιασες λιγο και το αφησες τοσο ακρη;

για άλλο πήγαινα και άλλο έβγαλα

-(μην βαράτε θέλω να καλιμπράρω την οθόνη μου :wall:) άλλα βλέπω άλλα βλέπετε :tomato:

Περιμένω τον Πέτρο να μας πει ποια αστέρια φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία του Armageddon. (εκτός και αν είναι hot pixels :p )

δεν είναι hot pixel ... έχω μία που έχει το οποίο βγάζει μάτι (μία τεράστια κόκκινη τελίτσα)

p6112872.jpg

f6.3

1/200s

iso-100

17.5mm

χωρίς photoshop.. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία από φωτογραφία :p , η γνώμη σας θα με βοηθούσε πάρα πολύ :)

btw , έχετε να μου προτείνετε κάποια freeware λύση για να κάνω hdr φωτογραφίες ?

ή έστω στο ps4 μιας και έχω φίλο γραφίστα :p

p6112872.jpg

f6.3

1/200s

iso-100

17.5mm

χωρίς photoshop.. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία από φωτογραφία :p , η γνώμη σας θα με βοηθούσε πάρα πολύ :)

btw , έχετε να μου προτείνετε κάποια freeware λύση για να κάνω hdr φωτογραφίες ?

ή έστω στο ps4 μιας και έχω φίλο γραφίστα :p

Θες προπόνηση στο καδράρισμα, ή έστω στο cropάρισμα :p

Επάνω σου έχει κοπεί ο φοίνικας, δεξιά έχεις το θάμνο, κάτω αριστερά ένα ταψί (? :p)

Αν έχεις πρόσβαση στο σημείο πειραματίσου σε διάφορα κάδρα και στάσεις σώματος, θα το βρεις :)

^^

δεν έχει γίνει cropάρισμα

η θέα είναι από το μπαλκόνι στο εξοχικό .. όταν ξαναπάω θα το προσπαθήσω ξανά από άλλη οπτική γωνία που θα έχω περισσότερο χώρο..

btw κάτω είναι ζαρντινιέρα .. από τις φονικές :hang3:

δυστυχώς έχω μόνο τον 17.5 - 45 φακό .. και είμαι με olympus e-420 , οπότε δεν νομίζω να επενδύσω σε φακούς σε αυτό το σώμα , είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο στον χώρο της φωτογραφίας γι αυτό κιόλας μένω μόνο σε αυτόν τον εξοπλισμό

όπως και να έχει , ευχαριστώ για τις συμβουλές:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.