Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Μία χαζοπροσπάθεια HDR απο το ρεγγίνι

f-stop f/11

shutter 1/500s

iso 200

exposure -0,3

focal length 38mm

Metering mode Pattern

Θα μου άρεσε περισσότερο αν μπορούσα να κάνω πιο γαλάζιο τον ουρανό...

DSC_0557.jpg

πολυ ωραια...

εγω θα εβαζα και ενα colour point στον ουρανο να τον κανω πιο γαλαζιο.

colour point και σε εσένα ρε, που θα με πεις εμένα έτσι :p

Αν και δεν ξέρω τι είναι αυτό το colour point, στο camera raw (ή όπως αλλιώς λέγεται) του photochop, έκανα πιο σκούρο τον ουρανό γιατί ήταν ξεπλυμμένος. Υποθέτω κάτι τέτοιο μου πρότεινες κι εσύ :)

Μία χαζοπροσπάθεια HDR απο το ρεγγίνι

f-stop f/11

shutter 1/500s

iso 200

exposure -0,3

focal length 38mm

Metering mode Pattern

Θα μου άρεσε περισσότερο αν μπορούσα να κάνω πιο γαλάζιο τον ουρανό...

Το πιο ευκολο πραγμα... παιξε λιγο με το Hue στο Saturation και φτιαξε καμια μασκα για να διαλεξεις μονο τον ουρανο.

Τα περισσότερα "θέματα" τα ανακαλύπτω αφού φύγω από ένα σημείο, γιατί το σκέφτομαι μετά...

Είναι σαν την γκόμενα που τρως χυλόπιτα στα μούτρα από το facepalm που πέταξες και μετά σκέφτεσαι τα εκατομμύρια εναλλακτικά σενάρια... και για όποιον πει, ότι αυτό σε κάνει καλύτερο για την επόμενη φορά, ναι καλά, στην περίπτωση μου όχι με το μυαλό μου, γι' άλλους ίσως...

Είναι σαν την γκόμενα που τρως χυλόπιτα στα μούτρα από το facepalm που πέταξες και μετά σκέφτεσαι τα εκατομμύρια εναλλακτικά σενάρια... και για όποιον πει, ότι αυτό σε κάνει καλύτερο για την επόμενη φορά, ναι καλά, στην περίπτωση μου όχι με το μυαλό μου, γι' άλλους ίσως...

ακόμα να παντρευτείς εσύ???

Μην ταλαιπωρείσαι, ξέρω ήδη την απάντηση...

- Αυτά πας και λες στους φίλους σου; Το παίζεις alpha male; κλπ,κλπ

(Κάπου σε ένα κενό για ανάσα)

- Σε 5 δευτερόλεπτα δεν θα έχεις Internet και ίσως χαθούν κάποια αρχεία σου από τον server

(παύση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.