Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ρε σεις, εγω (που δεν κατεχω κιολας γενικα) οσες φορες δοκιμασα panning με την D200 & 18-200 προεστιασμενα ενα π@π@ρι εβγαλα, και στο μεγαλυτερο ποσοστο εχανα το εφε της κινησης απο αρκετα εως παρα πολυ. Οι καλυτερες μου εχουν βγει με continuous servo ακολουθωντας κατα το δυνατον με το χερι, με ποσοστο επιτυχιας τετοιο ωστε να εχω 3-4 χρησιμα καρε ανα περασμα, και ενα καλο ας πουμε. Μαλλον οταν αποκτησω δικη μου μηχανη, πρεπει να την παλεψω λιγο παραπανω την τεχνικη, γιατι το 30-40% των φωτογραφιων μου ειναι σε πιστα "κυνηγωντας" αυτοκινητα.

Κάποιες απο εμένα με d3000 που μπήκα στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας το Πάσχα :dance3:

*μόνο levels προσπάθησα να διορθώσω λίγο (ακόμα μαθαίνω) και σε μια φώτο έκανα crop...

DSC_0024s.jpg

speed:1/125s

shutter f/5,6

focal length 55mm

iso-100

DSC_0073s.jpg

speed:1/800s

shutter f/8

focal length 34mm

iso-100

DSC_0112s.jpg

speed:1/400

shutter f/8

focal length 55mm

iso-100

DSC_0067s.jpg

speed:1/400

shutter f/8

focal length 55mm

iso-100

Έχω την εντύπωση ότι το λουλούδι είναι λιγο out of focus
κουνημενη θα την ελεγα....οχι out of focus.....

Είναι όντως, είχε αέρα χθες και προσπαθώ ακόμα να συνηθίσω το Manual focus με τους φακούς στον αντάπτορα :)

οριακο panning σε jet .

H αποσταση που μας χωριε δεν αφησε να φανει η ταχυτητα ..και οτιδηποτε μεγαλυτερο σε ταχυτητα κλειστρου....->delete image->yes.

img0006small2.jpg

edit

αλλη μια

img0034small.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.