Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

για αυτο ειπα να βγαλει panning αεροπλανακι ..

Στα 4-5 μετρα το ειχα...πληρες καδρο ειναι το συγκεκριμενο το οποιο (αεροπλανακι) μακαρι να πετουσε μονιμα παραλληλα με το εδαφος...κατι σαν touch'n'go ..χωρις το touch.

(κοινως για πρωτη φορα σε panning απο αεροπλανακι καλα τα πηγα:p)

Αν μη τι αλλο θα ειμαι ετοιμος την κυριακη.

Kαπου πρεπει να εχω και με πιο sharp το αεροπλανο ..αλλα δε με χαλαει ουτε η συγκεκριμενη.

(και ναι .ειναι απρειραχτη ...μονο levels..και καμποσο resize βεβαια για την αναλυση)

ρε χαγιαμπουσα

τι μου συγκρινεις το panning με την μερσεντες που ειναι φατσα με τον φακο οπως επισης λογικα σε τριποδο και επισης πολυ σημαντικο ο φακος με VR πανω για οριζοντιες κινησεις.

Το αποτελεσμα του νικου για την θεση που ειχε και πεταγε το αεροπλανακι (προφανως και αλλαζε η αποσταση απο τον φακο οσο ανεβαινε) ειναι μια χαρα.

μιας και μιλατε για panning να 2 σημερινες χωρις τριποδο

photo76.jpg

photo75.jpg

Manual mode

Manual εστιαση απο το σωμα(με τον 80-200 - ηδη ειχα εστιαση δλδ)

1/10

2.8

ISO 800

Ποιος αναβοσβήνει το φως στο βάθος;

Η φωτογραφία της Mercedes πιθανών είναι από κάποιον που έχει βγάλει χιλιάδες παρόμοιες φωτό, ίσως επαγγελματία. Με panning προσωπικά μια φορά ασχολήθηκα το 2003 με slide, δεν πέτυχαν και από τότε δεν έχα ξαναδοκιμάσει. Δεν με τραβάει.

μερικες δοκιμες θελει και το μαθαινεις..

Με τις ψηφιακες πλεον...πανευκολο(λογω δοκιμων..μενει να βρεις γρηγορα την τεχνικη).

Αλλα θελει και φακο να βοηθαει...αν δεν μπορει να ακολουθησει το "αντικειμενο" που κυνηγας..απο τις 5 ζητημα να πιασεις μια...

Πχ με 70-200 φ4 ,ιδιες ρυθμισεις (@haya) θα το ειχα περισσοτερες φορες καθαρο το αεροπλανο.

Αλλιως πας οπως ο ιασωνας ..προεστιαζεις..κανεις panning και κλικαρεις οταν περναει απο το προεστιασμενο σημειο.

προσωπικα ενα πιο γρηγορο φακο θελω..(και θεωρω οτι θα ειναι σαφως πιο χρησιμος απο αυτον που εχω)

Που θα παει ???Το εχω αναβαλει 1 100μυριο φορες για τον οποιονδηποτε λογο....καποια στιγμη θα τον τσιμπησω.

img9396small.jpg

ναι...

ακολουθουσα την πορεια του αυτοκινητου για να "συνηθησω" την κινηση και οταν βρισκοταν φατσα το αυτοκινητο κλικαρα και συνεχιζα με την κινηση με την ιδια ταχυτητα.

τι ειναι η μηχανη για την κουνησει; φραπεδιερα;;; :p

ετσι οπως τα λες...ακολουθεις την πορεια του αυτοκινητου..

Εκτελεί και αυτά τα χρέη όταν είναι να βγάλει τέτοιες φωτογραφίες :p.

να ναι καλα ο αγγελος παντα με κραταει απασχολημενο :p

Oχι μονο εβγαλε το φιλτρακι απο τον αισθητηρα...αλλα στην θεση του εβαλε κομενο και ραμενο ΙR φιλτρο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.