Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Και εμένα κάτι με χαλάει είναι λίγο Out of focus περισσότερο για να δω απόψεις τι θα έπρεπε να κάνω καλύτερο για να πάρω το καλύτερο

Κώστα τι εννοείς με τα τεχνικά Θέματακια

Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να ψάχνουμε (γενικά λέω όχι σε σένα προσωπικά :p) κάτι το οποίο "πρέπει" να έχει νόημα ή concept... ορισμένα πράγματα είναι απλά όμορφα όπως είναι, χωρίς να χρειάζονται γωνίες λήψεις, κάδρα, φωτισμούς, παραμέτρους κτλ...

Αυτό είναι και η μόνιμη διαφωνία μου με μουσικούς, γιατί νομίζουν ότι αυτό που παίζουν πρέπει να υποστηρίζεται τεχνικά και θεωρητικομουσικά, αφήνοντας έξω ψυχο-ακουστικούς παράγοντες που δεν περιγράφονται με με κανόνες και μαθηματικά...

λευτέρη δέν είναι τίποτα ιδιέταιρο για να ψάξεις,μια απλή εικόνα πού στηρίζεται στό χρωματικό κοντράστ είναι,όπως έγραψα είναι γιά δοκιμή.

Πάντως υπάρχουν εικόνες οί οποίες στηρίζονται στήν καταπάτηση των 3 διαστάσεων(Αυτή δεν ειναι μια απο αυτές έτσι;)και λειτουργούν γιατί είναι φλατ σε διαστάσεις αλλά είναι πολύ πιό δύσκολο από από τό να βάλεις ένα καλό foreground,γιατί είναι πολύ δυσκολο για εμάς ακόμα να σπάσουμε τούς κανόνες η και να αναγνωρίσουμε πότε θα πρέπει νά τους σπάσουμε.Αυτοί πού το καταφέρνουν δημιουργούν εικόνες πολύ δυνατές.

Τώρα για εμένα επειδή ξέρω θα αναρωτιέσαι τί κάνει αυτός:) θέλω να πειραματιστώ μέχρι εκεί πού δέν παίρνει χωρίς να ενδιαφέρομαι προς το παρών για το αποτέλεσμα αυτό καθε αυτό μέ ενδιαφέρει φυσικά άν θα δουλέψει κάτι ή όχι.

efr-8251-hdr-2-web-5879.jpg

μέσα απο τζάμι,αναγκαστικά.

tour monparnasse δεν είχα τρίποδο και έκανα κάτι χαζά κόλπα με το τζάμι και το τραπεζάκι μπας και....

από τα ομορφότερα σημεία αν όχι το ΤΟΠ για ποτάκι στο Παρίσι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.