Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

η φωτο εχει επεξεργαστει σε επιπεδα θορυβου οξυτητας κ χρωματικης αποχρωσης.δυσκολη φωτο γενικα..ναι ουτε 1.4 επρεπε να εχω ουτε 6400 αλλα να που μονο με αυτα καταφερα να βγαλω αυτη την φωτο. Κ δεν την ανεβασα για το εξιφ αλλα γτ μαρεσε σαν πορτρετο.

τιποτα πιο σε close up δεν ειχαμε??(να μην το πω macro ...κριμα ειναι ..-για το macro)

Αν εκανες μονο resize ...τραβα ενα crop (γυρω στο 50% απο αυτο που βλεπω)...

εδιτ

και εγω με λουλουδια καταπιαστηκα..

To προσταζει ο καιρος μαλλον..:p

τιποτα πιο σε close up δεν ειχαμε??(να μην το πω macro ...κριμα ειναι ..-για το macro)

Αν εκανες μονο resize ...τραβα ενα crop (γυρω στο 50% απο αυτο που βλεπω)...

εδιτ

και εγω με λουλουδια καταπιαστηκα..

To προσταζει ο καιρος μαλλον..:p

Κάτι τέτοιο δηλαδή;

attachment.php?attachmentid=44204&stc=1&d=1302529525

Σας έχει χτυπήσει ο έρωτας μου φαίνεται...

Είναι σε αυθονία, δεν κουνιούνται, δεν παραπονιούνται. Γιατί να επιλέξεις κάτι άλλο για θέμα; :p

post-4171-1416075139,3179_thumb.jpg

Κάτι τέτοιο δηλαδή;

σαν μεγεθος ναι....(να 'χες και αλλο καδρο ..ακομα πιο καλα)

Ισως και πιο σφιχτο..

ΠΑιζει να βοηθουσε ενα φλασακι ...να αλλαζες χρονους να μην εχεις καμμενα πισω απο το λουλουδι ..αλλα κα λιγο υφη παραπανω σε αυτο.

Και ενα τριποδο θα σε βοηθουσε..(δεν πηρες τελικα??Τζαμπα σε πρηζαμε??:p)

Σε ψευδομακρο ξεχνας το 1/εστιακη αποσταση..(δυο στοπ πανω απο αυτο και παιζει να σου βγει και παλι θολη/κουνημενη)

Είναι σε αυθονία, δεν κουνιούνται, δεν παραπονιούνται. Γιατί να επιλέξεις κάτι άλλο για θέμα; :p

:D:p...

ΠΑιζει να βοηθουσε ενα φλασακι ...να αλλαζες χρονους να μην εχεις καμμενα πισω απο το λουλουδι ..αλλα κα λιγο υφη παραπανω σε αυτο.

Φλασάκι υπήρχε: πίσω από την ορχιδέα υπάρχει μια κουρτίνα, και πίσω από αυτήν ήταν ένα φλας. Εξ ου και τα καμμένα. Θα πήγαινα στο μπαλκόνι για φωτογραφίες, αλλά με τόση γύρη που έχει δεν παίζει...

Σε ψευδομακρο ξεχνας το 1/εστιακη αποσταση..(δυο στοπ πανω απο αυτο και παιζει να σου βγει και παλι θολη/κουνημενη)

Κουνημένη είναι; Γιατί είναι σε ταχύτητα 1/160" σε 70mm. Εκτός αν μιλάς για τις πιτσιλιές, οι οποίες δεν είναι sharp by default [από το φυτό δηλαδή]

ΥΓ Ναι, πήρα τρίποδο :clap:

ΥΓ2 Θα το ξανακοιτάξω αύριο για καλύτερο κάδρο... Έχω κολλήσει τώρα και δε μ'αρέσει τίποτα :p

@Deninho Αν δεν ειχες το φλας απο την πισω μερια θα μου αρεσε περισσοτερο. Δε μου καθονται τοσο καλα οι σκιες στα μπροστινα πεταλα. Και μαλλον η ελλειψη λεπτομερειας μπροστα ισως να οφειλεται στη σκια.

IMG_9988.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.