Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Η φωτογραφία δεν είναι δικιά μου. Θα ήθελα όμως να ακούσω γνώμες.

Αν ο ηλιος εμπαινε στη θεση του λαμπτηρα πιστευω θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον. Και λιγο να σκουρενε ο ουρανος στο επανω μερος γιατι χτυπαει πολυ...

Αλλη μια δικια μου

IMG_0133final.jpg

Πολύ ωραία νίκο,αλλά σέ προδωσε ό ουρανός δεξιά,υπάρχει περίπτωση για κάτι πιό σκοτεινό;

είναι τέτοια η φωτογραφία πού πιστεύω ότι δέν θα ενοχλήσει να είναι πιό σκοτεινός ό ουρανός από τό έδαφος,άν και νομίζω είχες κάνει μόνο μιά λήψη;

Πολύ ωραία νίκο,αλλά σέ προδωσε ό ουρανός δεξιά,υπάρχει περίπτωση για κάτι πιό σκοτεινό;

είναι τέτοια η φωτογραφία πού πιστεύω ότι δέν θα ενοχλήσει να είναι πιό σκοτεινός ό ουρανός από τό έδαφος,άν και νομίζω είχες κάνει μόνο μιά λήψη;

Εχεις δικιο Σακη τωρα κοιταξα το RAW.Εδωσα πολυ κοντραστ στον ουρανο και καηκε δεξια. Ειναι και στην αρχικη πιο φωτεινος δεξια αλλα οχι καμενος. Με βλεπω παλι στο φωτοσοπι. Με μια ληψη ειναι αν θυμασαι στα 2 λεπτα περιπου χρονος εκθεσης

Nίκο, που είναι τραβηγμένη αυτή; :T:

Ευχαριστω Ζαννη. Ειναι μετα την Βαρη προς Σουνιο σε μια παραλια που απο πανω εχει φαναρια και ταμπελες και στριβεις για καλυβια. Εχει και διαφορα καλοκαιρινα μαγαζια εκει... Δε θυμαμαι την ακριβη ονομασια ομως.

Ή χαζομάρα είναι ότι είχα τά φίλτρα μαζί γμτ.αλλα δεν σε πήρα χαμπάρι,τού χρόνου πάλι:)

Δε πειραζει ρε Σακη....Εξαλου δε ξερω κατα ποσο θα σωνοταν και με τα Φιλτρα. Θα κανω μια προσπαθρια στο φοτοσοπι μπας και το καταφερω.

Edit: Το εφερα λιγακι με το φοτοσοπι και την ξανα ανεβασα

Για εμένα η καλύτερη είναι η 3η, ενώ και η 1η είναι πολύ καλή αλλά κάτι στο pp, που δεν μπορώ να προσδιορίσω, με ενοχλεί.

Η πρωτη και η δευτερη εχουν λιγο σκληρο HDR με αποτελεσμα το προγραμμα που χρησημοποιησε ο vagchrist να αφησει τον ουρανο πιο φωτεινο σε μερικα σημεια αναμεσα απο τα καλωδια της γεφυρας. Κ εμενα μαρεσει η πρωτη αλλα με λιγοτερο εντονο HDR

Ευχαριστω για τα σχολια!Καμμια δεν εχει επεξεργασια HDR με την εννοια του προγραμματος ειναι μονες ληψεις με αλλαγες στο contrast-blacks-clarity-luminance και τοπικα dodge & burn στα Lightroom & photoshop. Στη 2η αναμεσα στα Δ η φωτεινοτητα ειναι επιτηδες εντονη στις αλλες εχουν σιγουρα ξεφυγει διαφορα πραγματακια...Εχουν περασει ανεπιτυχως απο oloneo (ασχημη επεξεργασια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.