Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

πηγα στο GFC αλλα οχι αρκετα.στο πρωτο διαλειμμα εφυγα.Δεν ενιωθα καλα.

Η κατασταση δυσκολη με τον 80-200 πισω απο πλεγμα και σε αποσταση (κερκιδες)για να μπορεις να πετυχεις κινηση και μονο με φωτα.

Αυτο που μου σπασε τα νευρα ηταν που πολλες φορες εστιαζε στο διχτυ και οχι στους ανθρωπους.

ολες με 3200 iso και με M σατερ.

καμμια επεξεργασια.

photo133.jpg

photo131.jpg

photo126.jpg

photo124.jpg

photo121.jpg

photo120.jpg

photo108.jpg

photo93.jpg

photo87.jpg

photo85.jpg

photo82.jpg

photo80.jpg

photo71.jpg

photo60.jpg

photo54.jpg

photo53.jpg

photo48.jpg

photo36.jpg

photo30.jpg

photo24.jpg

photo23.jpg

photo18.jpg

Αυτο που μου σπασε τα νευρα ηταν που πολλες φορες εστιαζε στο διχτυ και οχι στους ανθρωπους.

Τουλάχιστον εσύ εστιάζεις εκεί που θες.. :wall::wall::wall:

Την πιο καλή φωτό την έβγαλες κουνημενη! (την προτελευταία!)

Panning έχει κάνει :p

εχει σκουριασει η μοντουρα στον 70-200 πανω στις canon και δεν βγαινει με τιποτα εε???

Αλητηριοι και οι δυο σας....

(θα φανει και ο αλλος ..τον ξερω εγω..)

Ωραιος χρονος στην δευτερη...

Να είστε καλά ρε παιδιά :)

Διονύση καπου μπερδεύετε η ελια με το background , για αυτο χρησιμοποίησα f4 και το σκούρυνα, δεν ειναι καμένη, περνει χρώμα απο μια δέσμη φωτος λιγο πριν δύσει ο ηλιος.

Νικο προσπαθώ να τον χρησιμοποιώ , να βγει κατι διαφορετικό απο τον ευρυγωνιο που ειχε ενσωματωθεί στο σώμα :D ( παρε τον το συντομότερο!!)

Λευτέρη δεν εχω αμφιβολίες για το εαν δουλεύει η φορτωμένη σύνθεση... για αυτο θελω να ακούσω γνώμες... μάλλον στην πρώτη πρεπει να απομονώσω την ελιά με διαφορετική προσέγγιση.. ποιο χαμηλά.

RAC_1083b.jpg

Nikon D200

Micro Nikkor AF-S 105mm f2.8 VR

105mm f22 1/3 ISO200

Θυμασαι τι εκανες απο flash?Ειχες το relfecter σαν shoot thru παλι??Κατι αλλο??

(δεν ειδα καν αν ειχες φλας δλδ..αλλα..)

Αυτην την εικονα ή παιξετην με levels ..ή απλα πατα το "auto tone" (στο cs) και μετα κατα βουλησιν ανεβασε λιγο (περισσοτερο) το vibrance και λιγο (λιγοτερο) το saturation.

(vib/sat κατα βουλησιν...που σημαινει αμα θελεις..παντως μην το πλακωσεις τερμα δεξια..)

Σου αρεσει περισσοτερο/λιγοτερο..??

Για δειξε ..αν δεν βαριεσαι..

Κανένα flash, κανένα reflector, φυσικό φως μόνο και η μηχανή στο Benro.

Will do το βράδυ, πάντως η αρχική δεν έχει καμία σχέση, το λέλουδο είναι κατακόκκινο και δε φαίνεται ωραίο.

thumb_t1b.jpg

thumb_1187.jpg

Θα προτιμούσα (αρκετά) περισσότερο contrast στην 1η ακριβώς για να υπάρχει αντίθεση μεταξύ του κομματιού που φωτίζεται απ τον ήλιο και αυτού που δεν φωτίζεται :T:

Μετά από την αύξηση του contrast ίσως θέλει και μείωση το vibrance..

Μ αρέσει η σύνθεση πάντως και βλέπω κι άλλη μια πιο κοντινή (όπως λες κι εσύ) χωρίς να φαίνεται το υπόλοιπο τοπίο, μόνο ενα μέρος απ το δέντρο κι ίσκιος δεξια (δεν χρειάζεται να ναι hdr νομίζω..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.