Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

αν εισαι στα 300μμ και δεν στηριζεις το χερι σου καπου εστω πανω σου με τον αγκωνα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο εως ακατορθωτο το 1/80..αν υπηρχε το VR θα λεγα οκ...

και αναφερομαι στο να βγει νετ η φωτογραφια , οχι απλως να καταλαβαινουμε τι δειχνει

Μα ποιος άνθρωπος φωτογραφίζει με τηλεφακό και δε στηρίζει τον αγκώνα του πάνω του; Δεν ανοίγει τα πόδια του για να δημιουργήσει σταθερή βάση; Δεν κρατάει την αναπνοή του κατά την απελευθέρωση του κλείστρου; Δεν πατάει το κουμπί μεταξύ 2 παλμών της καρδιάς του;

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

δεν ειναι μονο ολα αυτα που αναφερεις...αλλα και η αποσταση..

To τοξο που θα διαγραφει το απειροελαχιστο κουνημα σου θα μετεφραζεται σε καμποσα μετρα σε τετοια αποσταση.Πολυ πιθανων σε burst να ξεπερασεις (καπως) το οποιο οριο(δυσκολια)....αλλα δεν παυει να θελει τριποδακι το φεγγαρι -αν οχι παρα πολυ καλους χρονους- οπου και δεν χρειαζεται να πιεζεις καθολου την τυχη σου/ορια σου(με το τριποδο...αλλιως πας παλι για μια στις καμποσες).

Σε μεσες αποστασεις ναι..τα θεωρω λογικα..παντως

Μα ποιος άνθρωπος φωτογραφίζει με τηλεφακό και δε στηρίζει τον αγκώνα του πάνω του; Δεν ανοίγει τα πόδια του για να δημιουργήσει σταθερή βάση; Δεν κρατάει την αναπνοή του κατά την απελευθέρωση του κλείστρου; Δεν πατάει το κουμπί μεταξύ 2 παλμών της καρδιάς του;

ξερω πως φωτογραφιζουν αλλα ολα αυτα που αναφερεις μεχρι να πετυχεις καλη ληψη κ ακουνιτη εχεις χασει το παιχνιδι.

Εκτος αν φωτογραφιζεις τον πυργο του αιφελ.

1000 φορες το burst mode

:)Νίκο παρόλο τίς φυλότιμες προσπάθειες τό 90 τοίς εκατό από τά κάδρα μού φένονται λάθος:hm:

Να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο προβλημα εχω.... Τελικα ισως το σημειο δεν ηταν τοσο καλο :(

Πω, Dubai.. Θέλω πολύ να πάω κάποια στιγμή :)

Έχεις CPL στο φακό; Στις πανοραμικές (?) εσύ έκανες έτσι τον ουρανό;

Να πας φίλε μου αξίζει! Στις πανοραμικές ήταν πάνω το πολωτικό φίλτρο γι αυτό ο ουρανός βγήκε κάπως περίεργος :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.