Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Όχι τίποτα σπουδαίο μια γουλιά νερό έκατσα να πιο σταματώντας με το ποδήλατο και είπα να παίξω με το Ν8 μου, περνώντας και ένα εδιτ σε μια από αυτές με το προγραμματάκι του...

15032011033.jpg

15032011034.jpg

15032011032.jpg

150320110321.jpg:p :p :p

κανονικά όμως....ε ντάξει δεν είμαι και γνώστης photoshop και τέτοια, με το προγραμματάκι του κινητού για να περάσει η ώρα...

Η πρώτη και εμένα το ίδιο στην δεύτερη δεν καθόταν το άτιμο το ζώο !!:p

Και εμένα έτσι μου φαίνεται αλλά παίζουν 2 ενδεχόμενα:

1. Φαίνεται έτσι λόγο φωτισμού από την γωνία που ήταν ο Ήλιος.

2. Λάθος μικρορυθμίσεις στο φιλτράκι (είχε 7-8 το άτιμο, κάποια θα μου ξέφυγε).

Λίγο κουφό μου ακούγεται αυτό, σε απόσταση 384400 χιλιόμετρα, να παίζουν ρόλο τα 1738 χιλιόμετρα διαφοράς της περιμέτρου από το κοντύτερο σημείο. Θα τσεκάρω στο σπίτι την original φωτό. Είναι και η γωνία του φωτός, είναι και η επεξεργασία, ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάποια συγκεκριμένα πράγματα και μπορεί να φταίει αυτό.

EDIT: Και είχα κλείσει και 1 στοπ!

Λίγο κουφό μου ακούγεται αυτό, σε απόσταση 384400 χιλιόμετρα, να παίζουν ρόλο τα 1738 χιλιόμετρα διαφοράς της περιμέτρου από το κοντύτερο σημείο. Θα τσεκάρω στο σπίτι την original φωτό. Είναι και η γωνία του φωτός, είναι και η επεξεργασία, ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάποια συγκεκριμένα πράγματα και μπορεί να φταίει αυτό.

EDIT: Και είχα κλείσει και 1 στοπ!

ή το φεγγάρι είναι μικροτερο και πολύ πιο κοντ΄΄α από'τι μας λένε....:alien:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.