Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

η αλήθεια είναι ότι το κάδρο ήταν λιγο πιο ανοιχτό αλλά έκανα ένα μικρό κροπ στην αρχική για να βελτιωθεί λιγάκι η προοπτική.

Όσο για τον άνθρωπο, είναι μια ενδιαφέρουσα επισήμανση. Απλώς δεν με ενόχλησε για να τον πειράξω :p

θα ηταν πιο πετυχημενο να εχεις σαν θεμα το βουνο με την πολη που ειναι μακρια και απο πανω να φαινονται τα startrails.

τωρα μου κανει λιγο περιεργη και φωτεινη πολυ.

δίνεις και το αρχικό κάδρο αν θέλεις?

για να δούμε την προοπτική?

κάνεις crop μετά το pp ή φτιάχνεις κάδρο και μετά pp,haya?

θα κοιτάξω να το ανεβάσω κάποια στιγμή, γιατί εκεί που είναι τώρα θαμμένο θα χρειαστώ πολύ ωρα μέχρι να το ξαναβρώ.

Όσο για το άλλο που ρωτάς, δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα γιατί δεν ακολουθώ σε κάθε περίπτωση μια από τις δύο μεθόδους.

Στην συγκεκριμένη νομίζω πως το crop έγινε μετά την όποια επεξεργασία.

Αλλά έχει τόση πολλή σημασία; :)

συγκεντρωθείτε ρε ληγούρια, που σας επιασε όλους ο πόνος :p

Αυτός λέει για κάτι φωτογραφίες που είχε βγάλει πριν ένα κάρο μήνες, όταν είχαμε πάει για φιλμάκια (και για να μην τελειώσει το kodakchrome τράβαγε με την ψηφιακή μου ό,τι έβρισκε).

Μετά του έστειλα ό,τι ήθελε και φάγανε φούντο (ακα δεν τις εχω κρατήσει). Οπότε σταματήστε να σπαμμάρετε :p

@haya απλα αν το crop είναι η τελευταία πράξη έχεις το pp και σε ολόκληρο το κάδρο,

χρησιμοποιείς λέξεις,όμορφα και θέλω να μαθαίνω.

τώρα με τράβηξε η προοπτική

σημασία άλλη όχι δεν έχει.

είναι αλήθεια οτι ή βιάζεσαι να φύγεις ,και ας τρολάρεις μετά, ή έχεις χάσει το υλικό :)

μπορείς να πεις και όχι δεν δίνω πάντως

δικαίωμα σου είναι,κι εγώ δεν δίνω υλικό ποτέ :)

@perf ωραία ξεκίνησαν να γράφουνε τα αστέρια

θα ήθελα να παραμένει η νύχτα νύχτα όμως

ό,τι έβρισκε

Ε, όχι ό,τι κι ό,τι η Στικούδη και η άλλη η φίλη της...

Μετά του έστειλα ό,τι ήθελε και φάγανε φούντο (ακα δεν τις εχω κρατήσει).

Δεν πρόλαβαν να κατέβουν όλες τότε... κρίμα, δεν είχα προλάβει να τις πάρω όλες. Νομίζω είχα τραβήξει και το αυτοκίνητο αντίκα και ένα πορτραίτο ελπίζω να τις κράτησες εκείνες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.