Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Το είδα και εγώ αλλά είχε πολλούς κραδασμούς ρε γ@μωτο, όταν έβαζα τους τηλεφακούς επάνω. Πάντως ήταν αρκετά ποιοτικό.

Για πες ρε χάγια, το άλλο το δώρο είναι τελείως για τα μπάζα;

καλα και εσύ με τον 500άρη τι περίμενες; :p

Με τον 80-200 δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα πάντως.

Το άλλο ( τώρα το άνοιξα που μου το θύμησες :p) είναι παρόμοιο με αυτά τα kodak του κιλού αλλά με αισθητά ποιο ποιοτική κατασκευή.

Για τζάμπα πάντως μια χαρά είναι :p

Σωστός Λευτέρη:T:

Το δεύτερο τετράγωνο θα κρατήσω και εγω.

Έχεις τα δίκια σου... προσπαθώ να τα βάλω ολλα μεσα στο κάδρο γιατι μου φαίνονται ενδιαφέροντα, το αποτέλεσμα με προβληματίζει... πρέπει να λειτουργώ ποιο αφαιρετικά.

Perfomer , όπως ειπε και ο Λευτέρης μάλλον θα δυσκολεύεις να δεις αυτο που φαίνεται στις φωτο :D

Τις συντεταγμένες τις έδωσε ο γνώστης της περιοχής cherryman :D

busa Μεγεια!

Παιδιά δεν έχω και ιδέα από φωτογραφίες...απλά κάνω μικρές ερασιτεχνικές προσπάθειες...με την ταπεινή ψηφιακή που έχω...σας παραθέτω μια φώτο να ακούσω καμιά γνώμη...(είναι χωρίς επεξεργασία..)

http://img812.imageshack.us/img812/3907/dsc05975d.jpg

Παιδιά δεν έχω και ιδέα από φωτογραφίες...απλά κάνω μικρές ερασιτεχνικές προσπάθειες...με την ταπεινή ψηφιακή που έχω...σας παραθέτω μια φώτο να ακούσω καμιά γνώμη...(είναι χωρίς επεξεργασία..)

http://img812.imageshack.us/img812/3907/dsc05975d.jpg

Δεν λεει κατι :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.