Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Και η δυο εκδοχές είναι πολύ ωραίες άλλα η έγχρωμη μου φαίνεται καλύτερη μιας και φαίνονται τα ''κριμένα'' χρώματα από τα λουλούδια.

Ας βάλω και μια φωτογραφία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο άλλα μου άρεσαν τα χρώματα του ουρανού μαζί με το φεγγάρι. Μετά από λίγο ήταν ποιο ωραία :Ρ.

post-16541-1416074923,9556_thumb.jpg

π.σ από την συμπίεση δεν φαίνεται τόσο καλά ο ουρανός

Και εγώ τώρα που την ξανά βλέπω έπρεπε να βγάλω και της στέγες θα έδειχνε ποιο γεμάτο .Έβγαλα και άλλη μια που δεν ήταν κομμένες οι στέγες άλλα μου βγήκε κάπως στραβή και δεν μου άρεσε

Και εγώ τώρα που την ξανά βλέπω έπρεπε να βγάλω και της στέγες θα έδειχνε ποιο γεμάτο .Έβγαλα και άλλη μια που δεν ήταν κομμένες οι στέγες άλλα μου βγήκε κάπως στραβή και δεν μου άρεσε

εγώ πάλι όσες φορές την είδα κατάλαβα ότι μάλλον ο φακός έχει εστιάσει πιο πίσω από εκει που θα έπρεπε (το άπειρο λογικά) και για αυτό έχουν βγει τα πάντα θολά. :)

εγώ πάλι όσες φορές την είδα κατάλαβα ότι μάλλον ο φακός έχει εστιάσει πιο πίσω από εκει που θα έπρεπε (το άπειρο λογικά) και για αυτό έχουν βγει τα πάντα θολά. :)

Και μια άλλη ασπρόμαυρη εκδοχή

post-16541-1416074925,7107_thumb.jpg

Και χωρίς επεξεργασία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.