Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

είπα να βάλω 500 iso να μην το ανεβοκατεβάζω πάνω κάτω + ότι είχα τον 70-300 = ι need speed στο κλείστρο + ότι ο φακός στο f8 είναι όσο πιο οξύς οπότε είμουν αναγκασμένος για να έχω την οξύτητα να χρησιμοποιήσω μεγάλες ταχύτητες :) ...

κατα άλλα πως την βλέπετε ?

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
είπα να βάλω 500 iso να μην το ανεβοκατεβάζω πάνω κάτω + ότι είχα τον 70-300 = ι need speed στο κλείστρο + ότι ο φακός στο f8 είναι όσο πιο οξύς οπότε είμουν αναγκασμένος για να έχω την οξύτητα να χρησιμοποιήσω μεγάλες ταχύτητες :) ...

κατα άλλα πως την βλέπετε ?

Λίγο παραπάνω κίνηση ήθελε νομίζω (δεν ξέρω αν έχεις κι άλλες φωτο από εκεί), στο ίδιο κάδρο, με αυτής της τάξης ταχύτητα κλείστρου :T:

(και να μην φαίνεται το αυτοκίνητο (?) στην άκρη!)

ωπ τωρα την ειδα..

μπραβο.Τελικα πως το εκανες ;

έβγαλα 6 φώτος όπως μου είπατε η κάθε φώτο να περιέχει 20-30% της προηγουμενης .. .. μετά όταν ήρθα σπίτι τις έκαν jpg και μετα τις πέταξα στο ice και βουαλά ... τελική φώτο 48mp

άντε, πάρε μια άλλη που θα σου αρέσει περισσότερο φανταζομαι. Απλώς είναι τελείως διαφορετικές οπότε αν και τραβήχτηκαν με διαφορά λίγης ώρας είπα να μην τις βάλω μαζί. :)

5333285776_f0141e189c_b.jpg

Camera Nikon D300

Νikkor AF 80-200 D f/2.8

Exposure 0.003 sec (1/320)

Aperture f/5.0

Focal Length 200 mm

ISO Speed 400

δεν έχω προλάβει να βγάλω ΤΙΠΟΤΑ με το νέο αίμα... τρέξιμο με πολλά πράματα...

αν με το ζόρι πρέπει να ποστάρω κάτι...

44d276a2137e28.jpg

d7k+35mm@f1.8 1/6" iso 3200 (ev +1)

44d276a21696fc.jpg

d7k+35mm@f1.8 1/8" iso 6400

@haya... man οι ομόκεντροι κύκλοι τί είναι? τί post processing miracle έκανες πάλι? σου πέφτει λίγο τελικά και το u2711??:p

βλέπω εντελώς αμυδρά κάτι. δεν μπορώ να καταλάβω καν αν είναι κύκλοι όπως λες (δηλαδή αν δεν το έλεγες δεν θα κοίταγα καν). ίσως φταίει κάτι από το Color efex, με το χέρι δεν πείραξα κάτι.

PS: Τώρα κατάλαβα γιατί με ρώταγε αν πήρα καινούργια οθόνη ο άλλος :p

Tηv 2311 έχω ;)

@racer αμα τον θες να τον ανεβάσω κάπου, 3-4βήματα είναι

δεν είναι του tony ,εκεί πελάγωσα.

@g1ann1s για την φωτεινότητα και τα απόλυτα χρώματα κάνω ό,τι μπορώ

δεν ξέρω τι κάνει η οθονη μου,κατα προσέγγιση πάω

αν δεις το ιστογραμμα έχει δυο διακριτές περιοχές χαμηλά και ψηλά

τα magical midtones του tony τον έχουν πιει!

έχει δλδ χαμηλές και υψηλές τιμές οπότε και ο ίσκιος

είναι ψιλοπαραμετροποιήσιμη η μάσκα απλά ακόμα δεν το χω και πολύ,

δεν δίνει preview πάω με δοκιμές το αποτέλεσμα και πίσω

Λευτέρη τώρα τό είδα,σορυ απο όλους για την καθυστερημένη απάντηση.

Μετά το αποτέλεσμα πού θα πάρεις,μπορείς άνετα να δουλέψεις λιγο με τις μασκες φωτεινότητας του τονυ,καί με luminosity painting (dodge and burn) τα οποία θεωρά ότι ειναι και τά πιο ευκολα σε εφαρμογή απο τα τουτοριαλ τού τύπου,και κανουν φανταστική δουλειά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.