Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

μιας και ο εξοπλισμος σκουριαζε και οι μπαταριας αδειαζαν μονες τους ...ειπα να τα ξεσκουριασω χθες.

(το καημενο το τριποδακι ειχε να ανοιξει τα ποδια του εδω και μηνες)

(χρειαζομαι btw και ενα lightbox -να χω να καθεται-...pavly...μπας και σου μεινε??)

f13 ,300mm, 1/200 iso250 ,cropped(αρκετα) kai resize

img6622small.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Από τις 29-9-2010, με το slide Kodachrome στη NIKON F4

12.jpg

NIKON F4

AF Micro Nikkor 55mm f/2.8

ISO 64

f/5.6

16.jpg

NIKON F4

AF Micro Nikkor 55mm f/2.8

ISO 64

f/5.6

Πρόχειρα σκαναρισμένες με το NIKON Coolscan V ED στα 2000 dpi. Λίγο levels και gamma στο photoshop στα γρήγορα.

Ο φίλος που μου τις σκάναρε χτες, δεν έδωσε σημασία στο παράθυρο crop του σκάνερ και έκοψε κάπως... το αυτοκίνητο.

Η δεύτερη του καστανά, είναι μέσα από κάτι κάγκελα, στα γρήγορα μη με δούνε, οπότε δεν κάδραρα και πολύ.

Γενικά, από 5 καρέ που σκανάραμε (από τα 39), απογοήτευση. Φταίει ότι είχε λήξει εδώ και καιρό, φταίει κάτι άλλο, δεν ξέρω. Ένα καρέ το σκανάραμε στα 1000dpi, 3 στα 2000 και 1 στα 4000.

Το παιδί και το σκυλί όπως τα μάθεις.. :dance3:

PER_3123-tileb.jpg

Το θέμα είναι.. τι έβγαλε; :p

DSC_0071.jpg

DSC_0068.jpg

:dance3:

το πιο ωραιο ποστ με φωτογραφια ειναι αυτο του racer...

σε βαζει στο κλιμα και εχει δεσει πολυ ωραια πορτρετα.

Φοβερες στιγμες και φοβερες φωτογραφιες

Μπραβο..

Χρονια πολλα btw :)

την έχεις πειράξει καθόλου; γιατι αν δεν είναι απείραχτη και έχεις τόσο κόκκο σε ISO 400 δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται σε πιο μεγάλες ευαισθησίες...

edit: κάνε και ένα resize σε μια πιο νορμαλ αναλυση για να μην κάνει 10 ώρες να φορτώσει.

την έχεις πειράξει καθόλου; γιατι αν δεν είναι απείραχτη και έχεις τόσο κόκκο σε ISO 400 δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται σε πιο μεγάλες ευαισθησίες...

edit: κάνε και ένα resize σε μια πιο νορμαλ αναλυση για να μην κάνει 10 ώρες να φορτώσει.

Πειραγμένη είναι στο Ps.

Έχεις δίκιο για την ανάλυση :hang2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.