Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

καλά πόσες μηχανές έχεις πια εσύ ; :p

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα :D:p

Για το Bokeh, συνεχίζοντας τα του NTG, ακριβώς επειδή κρίνουμε μια "θολή" ποιότητα στον εκάστωτε φακό, είναι και "δύσκολο" να "ποσοστοποιήσει" κανείς το bokeh σαν ποιότητα, γιατί δεν είναι κάτι εύκολα συγκρίσιμο και διακριτικό.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ουτως η αλλως η ποιοτητα ποτε δεν ποσοστοποιειται..

Η καλη θα ειναι ή κακη.

Δειγματα καλου (αλλα και κακου-ενοχλητικου) bokeh εχει σε αυτη τη σελιδουλα..(λογικα και μπρος πισω και αλλου).Καντε κλικ στην εικονα.

sdim2399_900xkw.jpg

βαλτο στα timelapse

ταιριάζει περισότερο

καλή σαν προσπάθεια,το βρήκα λίγο αργό σε εξέλιξη χαμήλωσε τα fps ή αραίωσε τις λήψεις σου,δεν ξέρω με τι χρόνο δούλεψες

απο κάδρα,έβλεπες καθόλου μέσα σπο Liveview τι τραβάς η μπα?

θα μου άρεσε να έπαιζες και με λιγο manual focus-defocus η να πέταγες κανένα gradient blur για να το κάνει ψευδοTS

βέβαια στα λόγια είναι όλα πανεύκολα...

ωραία προσπάθεια! μπράβο ρε

βαλτο στα timelapse

ταιριάζει περισότερο

καλή σαν προσπάθεια,το βρήκα λίγο αργό σε εξέλιξη χαμήλωσε τα fps ή αραίωσε τις λήψεις σου,δεν ξέρω με τι χρόνο δούλεψες

απο κάδρα,έβλεπες καθόλου μέσα σπο Liveview τι τραβάς η μπα?

θα μου άρεσε να έπαιζες και με λιγο manual focus-defocus η να πέταγες κανένα gradient blur για να το κάνει ψευδοTS

βέβαια στα λόγια είναι όλα πανεύκολα...

ωραία προσπάθεια! μπράβο ρε

είναι από την φωτοβόλτα με τον racer στο λιμάνι..

δεν πήγαμε για βίντεο απλά τραβήξαμε 2-3 κλιπακια να θυμόμαστε τη μέρα:T:

ευχαριστώ

δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά από τα από πάνω αλλά δεν είναι timelaspe, είναι βιντεάκια από τη d7k.

Μπραβο παιδια.

Θα συμφωνήσω με τον Λευτερη

Θελει λιγο προσοχή στην έκθεση , να τραβάτε φωτο πριν το video και να βλέπετε το ιστόγραμμα.

Επίσης μπορείτε να κάνετε πολλές διορθώσεις, exposure, sharpen κλπ με το premiere

έτσι είναι όπως τά λές.

Μήπως νομίζεις εγώ δέν τήν έπιασα;τίς έβγαλα τά μάτια,καί στό τέλος αφού δέν μπορούσα νά αποφασίσω τήν άφησα έτσι.

Νά τό πάω καί παρακάτω επειδή τό ίδιο πρόβλημα τό έχω αρκετές φορές.

Είναι μία φωτογραφία ή οποία απλά βρέθηκε μπροστά μου,μπήκα μέσα στήν εκλησία,είχα λίγο χρόνο,είδα αυτό τό πράγμα,τό οποίο είναι τό μουσικό όργανο τής εκλησίας,καί έκανα 2-3 προσπάθειες γιά μιά φωτογραφία,καί αυτό είναι όλο.Μετά στόν υπολογιστή ασέλγισα επάνω της καί προσπάθησα ότι μού κατέβηκε.

Τί θέλω νά πώ.Σέ όποια φωτογραφία έχω κάνει τό κατάληλο Previsualization ξέρω πού καί πώς θά πάω,καί στό μεγαλύτερο ποσοστό βγαίνουν καλές,στίε υπόλοιπες ακόμα δέν έχω τήν πείρα καί τό μάτι έτσι ώστε νά αναλύσω σωστά μιά σκηνή καί νά τήν μεταφέρω στήν κάμερα,δηλ μπορεί νά μού βγεί μπορεί καί όχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.