Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

:T:

Μ αρέσει και η λεπτομέρεια που φαίνονται οι άνθρωποι σαν να ακούνε και να κοιτάνε προς τον μουσικό (ο οποίος ίσως να μην φαίνεται και εν μερει από εκεί που κοιτάνε λόγω του δέντρου!)

ειχε φαση γιατι βγαζανε επαγγελματιες φωτο τον τυπο (μαλλον μεγαλο Τσεχικο αστερι :D ) και τον τραβαγαν βιντεο και χωθηκα και εγω σαν την τσουτσου απο πισω προσπαθωντας να παρω κανενα καλο κλικ lol

καμμενα οχι ...hdr ειναι the old fashion way..και στο καπακι εχτρα επεξεργασια για να βγει ετσι.

Ειπα να πεσω στα σκληρα..και μαλλον επεσα.

btw..pgm πειραξα και λιγο την δικη σου...περα απο pp ..αλλαξα και καδρο...(μου φανηκε ψηλο το δικο σου)

img7526small.jpg

Vienna (Νοέμβριος 2010)

Ανεβάζω μερικές που μου άρεσαν ιδιαίτερα, αλλά εντός spoilers διότι είναι αρκετές και μπορεί να γονατίσουν τη σελίδα στο scrolling :)

Όλες έχουν υποστεί διόρθωση με PTLens και ελάχιστες έχουν υποστεί πολύ ελαφριά επεξεργασία (shadows/levels/curves) με Photoshop.

Η μηχανή είναι και πάλι η Sony H50 :)

Διάφορες από το κέντρο της πόλης:

DSC01847.jpg

DSC01862.jpg

DSC01880.jpg

DSC01888.jpg

DSC01899.jpg

DSC01904.jpg

DSC01912.jpg

DSC01930.jpg

Στο μοναστήρι του πανέμορφου Klosterneuburg:

DSC01996.jpg

DSC02002.jpg

DSC02014.jpg

DSC02022.jpg

DSC02040.jpg

Στο ζωολογικό κήπο του Schoenbrunn:

DSC02093.jpg

DSC02110.jpg

DSC02111.jpg

DSC02121.jpg

DSC02129.jpg

DSC02154.jpg

Στον πύργο της Βιέννης (Donauturm):

DSC02160.jpg

DSC02167.jpg

Και για τους fans των λιχουδιών :p

DSC01955.jpg

αν και δεν είναι άσχημη, νομίζω πως είναι ειναι υπερβολικά sharpened για τα γούστα μου. άσε που ρεαλιστικά, με τόσο πολύ sharpening μάλλον θα ήταν ένα και ο κόκκος στο κανονικό μέγεθος.

Btw, για τη δουλειά αυτή χρησιμοποιείς το default εργαλείο του photoshop ή κάποιο άλλο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.