Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

η αλλιως το "W" της κασσιοπης;).....Ολα ηταν συνδιασμος και τραβηχτηκε η φωτο.

btw

δεν ειναι Hot pixel.ηταν κοκκινη λαμπα που αναβοσβηνε

Επισης στα 6400 και 1,5 δευτερολεπτα ληψη ειναι πολυ πιθανον να εβγαζε ΠΟΛΛΑ Hot pixels.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Στο έχω πει και από κοντά, αλλά πραγματικά η εξέλιξη σου, και οι ιδέες σου είναι φοβερές εδώ και 1 χρόνο.

Συνεχίζοντας.

Η 1η θα ήταν ένα ωραίο twist αν πχ το αμάξι ήταν με πρώτη και γκάζωνε και έπαιρνες την φώτο την στιγμή αυτή που το στροφόμετρο ανέβαζε και έπιανες ένα ghosting της βελόνας. (και αν μαζεύατε τις σερβιέτες απο τον συνοδιγό)

Στην 2η επειδή μου κάνει για αρμονία ίσως (δεν ξέρω αν μπορείς να τα βγάλεις) να ήταν πιο ωραία χωρις τα φώτα δεξια γιατί μου τραβάνε το μάτι από τον ορίζοντα που έχω στο κέντρο.

Πολύ καλές και πάλι φυσικά.

@dolly

μη με καλοπιανεις...δε σου δινω το ποδηλατο μου :p

thnx ρε μαν.

οσο για το αμαξι , η ιδεα που εριξα και προσπαθησα να την υλοποιησω δεν με αφησε να σκεφτω ολα αυτα που ανεφερες τα οποια ειναι και πολυ σωστα.

νεξτ ταιμ

για το τοπιο της δευτερης.Πραγματικα πηγαμε στη γ@μστρνα του καβουριου και τους καναμε χαλαστρα με τα τριποδια :p

Εκει δεν εβρισκα καθολου καδρο.Αλλαζα ολα τα μερη και περιμενα 5-10 λεπτα για καθε φωτογραφιση.Τελικα αυτη ηταν η πιο καλη

στην πρώτη ήθελες λίγο διαφορετική γωνία ώστε ο καθρέπτης να έχει βλέμα και όχι χωρίστρα/φρύδια,ωραία ωστόσο το δεύτερο χέρι στο τιμόνι θα σου έδινε ένα δυνατό στοιχείο στο 1/3 του κάδρου, αν έστριβε θα ήταν καλύτερα(νομίζω)

οι κακεντρέχιες πάνε σε ιδέες για την επόμενη φορά :)

στην δεύτερη ίσως ήθελες άλλη μια λήψη με λιγότερο φως και μπαστάρδεμα ψιλοσκοτεινό ουρανό με τη θάλλασσα αυτή,

ίσως να έρχεται και με ένα gradient σε αυτή.

άρχισες πριν λίγο καιρό όντως να βγάζεις ωραίες φωτογραφίες

η απόλυση σου έκανε καλό :magic:

και ο πόνος του χωρισμού?lol

rofl @spoilers

εχω σκοτεινη ληψη για το landscape.

hdr φωτο ειναι.Καθως ομως την επεξεργαζομουν , μαρεσε αυτο το αποτελεσμα και το αφησα ετσι.Αλλιως αν ηθελα να φαινεται ολο το τοπιο , θα μπορουσα να το ειχα κανει..

Εννοω , τεχνικα μπορουσα

από τήν στιγμή πού είναι ιδέα/προταση όλα δεκτά,αρέσει ή όχι είναι αλουνού παπά ευαγγέλιο,στήν κατάσταση πού βρισκόμαστε αυτή τήν στιγμή τό θεωρώ πιό σημαντικό νά πειραματιστούμε καί νά βρούμε καινούργιες ή καί νά βαδίσουμε πάνω σέ παλιές ιδέες αλλων,παρά νά ανεβάζουμε τήν τέλεια καί καλά φώτο,αυτή θά έρθει μέ τόν χρόνο,καί είμαι σίγουρος γιαυτό.καί όπως ξαναείπα έχει ανεβει πολύ ή ομάδα,καί γουστάρω μέ χίλια πού τό μεσημέρι πού κάνω παύση πίνω τόν καφέ καί βλεπω ωραία πράγματα:T:

από τήν στιγμή πού είναι ιδέα/προταση όλα δεκτά,αρέσει ή όχι είναι αλουνού παπά ευαγγέλιο,στήν κατάσταση πού βρισκόμαστε αυτή τήν στιγμή τό θεωρώ πιό σημαντικό νά πειραματιστούμε καί νά βρούμε καινούργιες ή καί νά βαδίσουμε πάνω σέ παλιές ιδέες αλλων,παρά νά ανεβάζουμε τήν τέλεια καί καλά φώτο,αυτή θά έρθει μέ τόν χρόνο,καί είμαι σίγουρος γιαυτό.καί όπως ξαναείπα έχει ανεβει πολύ ή ομάδα,καί γουστάρω μέ χίλια πού τό μεσημέρι πού κάνω παύση πίνω τόν καφέ καί βλεπω ωραία πράγματα:T:

θα μας τρελάνεις εσύ ρε φίλος...

και διάλειμα και καφέ

και internet, δορυφορικό ε?,

και όλα αυτά στη γαλέρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.