Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Δύο φωτογραφίες από Βαρκελώνη.

Μία από το προσκύνημα στο ναό :p

IMG_5659_1000px.jpg

Canon 400D + Sigma 17-70 f/2.8-4.5

17mm & f/4

ISO 100 & 1/800"

και μία από το δρόμο

IMG_5838.jpg

70mm & f/6.3

ISO 200 & 1/2000"

και μία από Ζυρίχη

IMG_6329.jpg

17mm & f/8

ISO 200 & 1/250"

ΥΓ Όλες από το καλοκαίρι. Μη με βρίζετε από μέσα σας :p

ωραιες φωτισμενες αλλα τα καδρα δε με ικανοποιουν

η τελευταια εφοσων κοιταζει το αμαξι προς τα αριστερα , θα πρεπε (βεβαια θα μου πεις δεν υπαρχουν κανονες κ θα τσακωθουμε παλι :p) να εχει περισσοτερο αερα προς τα αριστερα και οχι αντιθετα

θα ισσοροπουσε καλυτερα ετσι πιστευω

edit :

Υ.Γ με το φλασακι μου ειναι ;

Υ.Γ σου εφυγε λιγο το PP στο πισω δεξια φαναρι στην τελευταια φωτο ε;

εννοειται οτι διαφωνω ως προς τον αερα...οχι τοσο λογω κανονων...που οπως ξερεις προσπαθω να τους καταπατω καθε φορα...απλα σαν καδρο θα (μου) ηταν παντελως αδιαφορο και ελαφρως κοινοτυπο.

(οχι οτι το δικο μου πρωτοπορει : p...επισης υπαρχουν 1000αδες αλλες παρομοιες φωτος)

επισης στην τελευταια θα επιθυμουσα να σχολιασετε περισσοτερο καδρο χρωματα (γενικα) μιας και καπου εκει κοντα ειχε εναν ανθρωπο να πιανει περι τα 4/5 του υψους.

Ειδα και επαθα μεχρι να τον εξαφανισω..και παλι δουλεια δεν εκανα.

Εξαφανισα επισης κατι κολωνες δεντρακια αλλα δε το κανω θεμα για αυτα..απο παντου λειπουν)

εδιτ

Οχι ...με το φλασακι μου ...αν και επρεπε να χρησιμοποιησω και το δικο σου..ετοιμοπολεμο ηταν στην τσαντα.

παραδόξως θα συμφωνήσω με τον Ιάσωνα στις παρατηρήσεις που έκανε.

Επίσης μια μάλλον ασήμαντη λεπτομέρεια (αν και το μάτι έπεσε απευθείας εκει), είναι ότι θα ήταν καλύτερα αν χρησιμοποιούσες ένα πολωτικό για να διώξεις τις αντανακλάσεις του χώρου από τις πόρτες (σε κάποιο τζάμι που φαίνεται ο ουρανός δεν με χάλασε).

αρχικά θα συμφωνούσα με τον γομάρι

ο χαγια δεν πιάνει ακόμα,μόνο μονιτορ πηρε:fun:,

ο Νίκος έκοψε το κάδρο με την διαγώνια γραμμή και τις απέξω διαγραμμίσεις

νομίζω το μάτι αυτόματα απορρίπτει το δεξιότερο τμήμα και επανέρχεται στο αριστερό με το αμάξι

Ναι η κίνηση που ίσως υπάρξει λέι δώσε αέρα δεξιά

αλλά ο Νίκος εφάρμοσε έναν πιο advanced κανόνα σύνθεσης εδώ (ακούσια?)

Στην πρώτη με χάλασε που το έσφαξες χασάπι απο κάτω

στη δεύτερη ήθελα ένα gradient στον ουρανό ή μεγαλύτερο f(δεν είδα αν σε παίρνει και τι είχες)

στην πρώτη έχει κρύψει την αντανάκλαση στο θομπό τρίγωνο κάτω από το φανάρι?

Έλεος ρε φιλαράκι, να βάλω και τη σκυλίτσα μου να χ*ζει;

Τόσο δύσκολο ήταν να το σβήσεις στο PS ή όντως είχες την ανάγκη να μας δείξεις την βούρτσα του αλόγου;

ωραία η ανακλαση αλλα με "ενοχλεί" λιγακι το εντονο ασπρο στο πανω μέρος της φωτογραφίας.

(Ισως ευθύνεται και η οθόνη του λαπτοπ που τα βλέπω έτσι βέβαια...το pc δεν είναι ευκαιρο αυτή τη στιγμή)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.