Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

έχει bulb όπως όλες. με αυτό μπορείς να αφήσεις ανοιχτό το κλείστρο όση ώρα θες. βέβαια αν δεν έχεις remote δεν μπορεις να κάνεις και πολλά πράγματα γιατί θα πρέπει να να κρατάς το κουμπί πατημένο για όση ώρα θέλεις να διαρκεί η λήψη.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

ναι νομίζω πως με αυτό μπορείς να κάνεις μια χαρά τη δουλειά (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από την δική μου). πατάς μια φορά, ανοίγει και στο επόμενο κλικ (μετά από όση ώρα θες) κλεινει. πειραματίσου και θα δεις. ;)

edit: τώρα που το σκέφτομαι αυτή είναι και η μοναδική λύση από την στιγμή που η d60 δεν παίρνει wired remote όπως η d300 πχ.

λεποοον....

δουλευει με το κινεζικο προιον μια χαρα....το πατας φευγεις , πας κοιμασαι , ξυπνας και ξαναπατας αν δε σου εχει χαλασει η καμερα :hehe:

δανεικη για αυριο γιατι παω σε μια δουλεια και την θελω για 2η μηχανη

suboy Που ειναι αυτη? Pantheon?

[ame=http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=La+Madeleine,+Paris&sll=37.0625,-95.677068&sspn=38.365962,79.013672&ie=UTF8&hq=&hnear=Madeleine&ll=48.872128,2.326033&spn=0.001962,0.006866&z=18&layer=c&cbll=48.871997,2.325937&panoid=JIFugUsRXz8UHQoEtDr84g&cbp=12,208.6,,0,1.37]La Madeleine, Paris[/ame]

δεν ξέρω τι αλλά κάτι με χαλάει

το πουλάκι σου είναι καμμένο τοπικά....

και μέρος του κάδρου είναι μπλιακ.

έχεις μεγάλες +/- φωτεινότητας για να δουλέψει η φωτομέτρηση κέντρου βάρους .

Εγώ ίσως έριχνα σημειακή φωτομέτρηση στο καμένο κι ας έβγαινε το πουλί σωστό και πιο σκοτεινό το δέντρο

ίσως να ήταν ατμοσφαιρικό.

τώρα που θέλεις να οδηγήσει το μάτι?

μου μοιάζει σαν εστιασμένο στο σώμα και λόγω φωτός αλλα το μάτι δεν είναι blurred

στο σύνολο κάτι λείπει.

τι ήθελες να δείξεις?

βοήθησε με λίγο να δω αυτό που είδες εκεί.

και στις δυο έχει ωφέλιμο πεδίο μπροστά από το θέμα σου και προς τα πίσω δεν είσαι καθαρός σε όλο το πουλί

και έχεις σφιχτό κάδρο απο φως η δεύτερη είναι λίγο πιο καλή

εστίαση στη βάση του λαιμού ίσως σε έσωζε από βάθος πεδίου

στην δευτερη αν και το πουλί δεν είναι όλο μέσα αντιλαμβάνομαι οτι αυτό είναι το θέμα σου,στην πρώτη ψάχνω αλλα δεν...

βιαστηκά κάδρα,λοφικό μπορεί να σου πετάξει δε λέω,

δεν θα επέλεγα να σχοληθώ εκ των υστέρων ωστόσο.

ήθελε άλλη τοποθέτηση ως προς το θέμα κατα τη γνώμη μου

στόχευε λίγο πιο ανοιχτά για να μπορείς να κροπάρεις και να ισιώσει ενδεχομένως.

αν πάλι ήταν μόνο αυτή η υπέρβαση σου ίσως και να έπιανε αλλά λείπει γενικά και απο παντού κάτι.

δεν σε επιπλήττω απλά,από το να πω μπράβο και να μείνεις άμπαλος

ας μάθουμε από την κακία του άλλου ,ε?:p

Δυστυχώς η τοποθέτηση διαφορετικά ήταν πρακτικά αδύνατη

Παράθυρο και το πουλί στο δένδρο απέξω από το σπίτι.

ΛΕύτερη για αυτό βάζουμε φωτογραφίες να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε με τις υποδείξεις των άλλων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.