Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αν μπορέσεις τραβα 2-3 με f/4 @200mm χωρις πολλές επεξεργασίες για να δω τι ψαρια πιάνει :innocent:

Κατι προχειρο που μολις τραβιξα. Ειναι μονο μετατροπη απο RAW σε jpg χωρις κατι αλλο. (σε αυτην με τα κηροπηγια εχω εστιασει στο αριστερο). http://rapidshare.com/files/425418156/70-200.rar

Κατι προχειρο που μολις τραβιξα. Ειναι μονο μετατροπη απο RAW σε jpg χωρις κατι αλλο. (σε αυτην με τα κηροπηγια εχω εστιασει στο αριστερο). http://rapidshare.com/files/425418156/70-200.rar

Μπορείς να τη βάλεις και στο www.megaupload.com να την πάρουμε και άλλοι;

Είχε εκπληκτικά σύννεφα σήμερα το απόγευμα, κρίμα που δε φωτογράφησα κανένα.

Εμένα μου "την είπε" σήμερα φίλη που συνομιλούσαμε γραπτώς ότι είμαι πολύ "σφιγμένος". Έτσι είναι ο γραπτός λόγος της λέω.

Πολύ ωραίες φωτό, από μη DSLR, ντροπή σε εμάς τους υπόλοιπους που λυπηθήκαμε τον εξοπλισμό μας μη πάει και βραχεί. Πού θα μου πάει, την επόμενη φορά θα στήσω καρτέρι με τη D200.

επειδη στην ελλαδα οι καταιγιδες ειναι λιγο σπανιες τωρα ειναι ιδανικα.

το θεμα ειναι να την δεις απο μακρια να ερχεται γιατι οταν φτασει η ορατοτητα ειναι μερικες δεκαδες μετρα. περιμενεις να σταματησει η βροχα και περιμενεις την επομενη γυρα που πλησιαζει οπου και σιγουρα καποιος κεραυνος θα πεσει.

αυτο που καταλαβα ειναι οτι θελει μικρο f γιατι ο κεραυνος βγαζει πολυ φως σε ελαχιστο χρονο,και μερικα secs exposure για να πιασεις το σκηνικο γυρω.

θα βοηθουσε καποιος αλλος να κραταει την ομπρελα για να μπορεις να κανεις τις ρυθμισεις σου.

Τις επομενες θα προσπαθησω με μικροτερο iso γιατι ενα θορυβο τον εχει.

aggelopas τώρα κατάλαβα τι γράφει στο "περιοχή". Το συνδύασα δηλαδή.

Το φωτεινό κτήριο στα αριστερά πρέπει να είναι το Παίδων μετά το μεγάλο πρέπει να είναι στη φειδιπίδου το κτήριο που έχει παράρτημα της τράπεζας κύπρου στο ισόγειο και στα αριστερά ο πύργος των αθηνών;

aggelopas τώρα κατάλαβα τι γράφει στο "περιοχή". Το συνδύασα δηλαδή.

Το φωτεινό κτήριο στα αριστερά πρέπει να είναι το Παίδων μετά το μεγάλο πρέπει να είναι στη φειδιπίδου το κτήριο που έχει παράρτημα της τράπεζας κύπρου στο ισόγειο και στα αριστερά ο πύργος των αθηνών;

σωστα.

και η φωτορυπανση δεξια του πυργου ειναι το θεατρο βραχων.

ταρατσα ειναι παιδια, μακαρι να ηταν βεραντα.

Vir-sun.jpg

Την έχει τραβήξει φίλος αλλά μου άρεσε τόσο που δε μπορούσα να μη την ανεβάσω.. Είναι με την Panasonic TZ10 στη Βιρμανία. Ίσως ανοίξω ένα threadάκι με μερικές ακόμα που μου άρεσαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.