Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Εστίασες αρκετά πιο πίσω από ότι έπρεπε. Έπρεπε να εστιάσεις στην πρόσοψη του καταστήματος.

Θυμάσαι διάφραγμα; Λογικά 1.4 επειδή δεν είχε πολύ φως τότε.

Έχεις υπερεκθέσει κατά τη γνώμη μου. Για αυτό σου είπα προσοχή στο φωτόμετρο κέντρου βάρους. Σου τη φώτισε σα να ήταν μέρα, ενώ ήταν σούρουπο. Εκτός και αν δε σκαναρίστηκε σωστά.

Πιστεύω τη δεύτερη φορά να τα πας καλύτερα.

ωραιες οι ασπορμαυρες..

Η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ...

Την δευτερη θα την ηθελα να πλησιαζες πιο κοντα στο αμαξι..περιπου οπως στην πρωτη.

εμ τι θα του έλεγες FF είναι :D :D :D

Πέρα απο την πλάκα, είμαι +1 στον Νίκο, αν και οι 2 μου αρέσαν πολύ.

thanx παίδες.

έχει ένα point, o Πέτρος. Το συζητάγαμε κιόλας μετά, ήμουν τόσο κοντά που όταν έβγαλα τη μηχανή από το μάτι έπαθα πλάκα :p

Αυτές που έβαλες είναι με υπερευρυγώνιο φακό. Ο δικός μου (που φωτογράφιζε ο hayas) είναι fisheye με τη γνωστή παραμόρφωση.

μπορούσες να πλησιάσεις κ άλλο:p

;)

44b750e1b7bd42.jpg

:D

44b750e1b9547a.jpg

haya θα στην πουν στο dpgr που έχεις external links και όχι από την gallery τους...

Με πόσα mm σε DX είναι οι παραπάνω; 8mm; Δηλαδή αντίστοιχο με 12mm σε FF.

Ο φακός μου είναι 16mm σε FF δηλαδή αντίστοιχο με 10.5mm σε DX.

Για αυτό έχουν μεγαλύτερη καμπυλότητα οι παραπάνω φωτός. Βέβαια, μπορούσε να πλησιάσει 3-4 πόντους ακόμα.

Σωστός ο Πέτρος (με τη διαφορά ότι ο φακός του ειναι 16mm :p)

haya θα στην πουν στο dpgr που έχεις external links και όχι από την gallery τους...

ας λένε ότι θέλουν ;)

δλδ για να πεις οτι εχεις υπερευρυγωνιο σε FF ποσα mm θες??

Aν αλλαζε θεση μια χαρα θα του καθοτανε...16mm ειναι αυτα ασχετως fisheye or not

Θες από 18-20. Αυτοί λέγονται έτσι και δεν έχουν παραμόρφωση, για αυτό φαίνεται έτσι το αυτοκίνητο. Ενώ αντίθετα ο fisheye έχει παραμόρφωση τέτοιου είδους:

10mm.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.