Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειναι HDR :D

Με τον 100mm

f2.8

1/100

iso 100 ( όλα 100 lol)

Στο pp έδωσα λίγο φως στις σκιές και έπαιξα με burn/doge layer

Λίγο Gaussian blur στα πρόσωπα , εφε glow ( απο το action )

Contrast απο το action basic mid tones

sharpen με focalblade

Γενικά παιχνίδι με μάσκες και curves.

πριν και μετα

mg9458.jpg

sotq.jpg

το πριν ειναι πολυ καλυτερη Αγγελε.

Γενικοτερα σε πορτρετα αποφευγουμε τις πολλες αγριες επεξεργασιες.Πρεπει να ειναι πιο σοφτ γενικα.

Ουτε πολλες σκιες ουτε αγριαδα ουτε το action εν δρασει!

Την επεξεργασμενη την κατεστρεψες δεν σου κρυβω...Εχει τοσο λαθος χρωμα η γυναικα στο προσωπο της που θα σε κυνηγαει μια ζωη οταν την δει.:p

Γενικοτερα σε πορτρετα αποφευγουμε τις πολλες αγριες επεξεργασιες.Πρεπει να ειναι πιο σοφτ γενικα.

Ουτε πολλες σκιες ουτε αγριαδα ουτε το action εν δρασει!

Ακολουθώντας τις συμβουλες του gomar....backwards.

21527.jpg

απο το να κρατας παντα μια αντιθετη σταση σε ολα οσα λεω και να δειχνεις στον κοσμο οτι μου την μπαινεις σε ολα , καλυτερα να αρχισεις να δεχεσαι τις γνωμες των αλλωνων.

απο το να κρατας παντα μια αντιθετη σταση σε ολα οσα λεω και να δειχνεις στον κοσμο οτι μου την μπαινεις σε ολα , καλυτερα να αρχισεις να δεχεσαι τις γνωμες των αλλωνων.

Δεν το κανω εξεπιτουτου.

Απλα φωτογραφια δεν ειναι 5-10 κανονες και τους ακολουθω τυφλα.

Καποιες φορες (εως πολλες) θα πρεπει να πας αντιθετα με οτι εχεις διαβασει(σε κανονες) για να βγαλεις ενα ομορφο αποτελεσμα.

Οποτε ναι..μαθε τους κανονες και χρησιμοποιησε τους οπως πρεπει ..ακομα και αν στην πραξη το "χρησιμοποιω" ειναι "παω αντιθετα" επειδη ετσι χρειαζεται.

Προσωπικά δεν μ'αρέσει το edited. Έχει περίεργους φωτισμούς στο δέρμα που φαίνονται σαν κακήν κακώς μαυρίσματα στον ήλιο. Επίσης, το πολύ sharpness μου πιάνει το μάτι. Πιστεύω ότι πιο ωραία θα είναι κάπου στη μέση.

Το γενικοτερα που εγραψα το ειδες η κανεις τα στραβα ματια ;

Το οτι το backward σου ειχε τρομερο αποτελεσμα στην φωτογραφια σου και αθλιο αποτελεσμα στου Αγγελου , το ειδες ;

Αν ειναι να μιλαμε στους τοιχους και ο αλλος να διαβαζει αυτα που θελει , καλυτερα να μη μιλαμε καθολου

καλά και οι δύο κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε... ΝΤG είπε απόφθευγμα έτσι γενικά? ή βασίστηκε σε κάποια pic? κ εσύ gom μην είσαι απόλυτος... άσε χώρο...

ούτε η μία μπορεί να είναι έτσι:

44c8f389cd1b58.jpg

ούτε η άλλη έτσι:

44c8f389ce1169.jpg

αλλά αν αυτές ήθελαν να μας δείξουν τα παιδιά ποιό το prob...?

ps... του NTG θα την ήθελα ακόμα πιο άγρια/σκούρα...

ps2... Καταλαβαίνω πως έφτασε η Pic του Άγγελου εκεί που έφτασε, πολύ καλό παράδειγμα για glamour fashion editing... η δικιά μου ένσταση είναι ότι στο κατά πόσο ταιριάζει σε καθημερινή pic δικών μας ανθρώπων... κυρίως το "πετρίδης" look στα δόντια μου χτυπάει... τα υπόλοιπα με λίγο tweaking στα levels να σκουρήνουν είναι μια χαρά για τα δικά μου γούστα...

πχ

44c8f3f335ce7d.jpg

Πιανω τα ακρα Αγγελε για να μπορουμε επιτελους να μιλαμε ανθρωπινα και ο αλλος να δεχεται την αποψη του αλλου

Δεν υπαρχει γενικοτερα και ειδικοτερα.

Τα προσωπικα σου "πιστευω" και "θελω" προσπαθεις να δεις στην φωτο χαρακτηριζοντας -εφοσον δεν πληρει τις προυποθεσεις σου - "αθλια" ,"την κατεστρεψες" κλπ.

10 νοματαιοι να ημασταν εκει (μη πω φωτογραφοι γιατι κανενας μας δεν ειναι) 10 διαφορετικες φωτογραφιες 8α παρουσιαζαμε τοσο στο καδρο αυτο καθεαυτο οσο και στο pp.

Δεν 8α ειναι -by default- καλυτερη η δικια σου επειδη ακολουθησες 5-10 κανονες...ουτε πχ η δικια μου επειδη τους παρεβηκα ολους.

Μαθε να δεχεσαι τις φωτο των αλλων ως εχουν.

Τις προτιμησεις σου κρατα τες για τις δικες σου ληψεις.

Για τους χαρακτηρισμους δεν χρειαζεται σχολια...φανταζομαι το καταλαβαινεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.