Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Εγώ που έχω 7438 που θέλουνε σκάλισμα, να σας μαζέψω μια μέρα σε ένα νετ καφέ να πάρετε ο καθένας 200 να τις φτιάξουμε;;;;

Ποιο φακο της συλλογης σου θα μου δωσεις για αμοιβη?

Να ζητήσω μία χάρη από τα εξαιρετικά μέλη του συγκεκριμένου νήματος;;;

Έβγαλα μια φωτογραφία στις διακοπές και ήθελα εάν γινότανε να την ανεβάσω κάπου ώστε να την πάρετε και να την βελτιώσει ο καθένας σύμφωνα με το δικό του γούστο.

Θέλετε;

θα διαφωνησω με το σκεπτικο "ο καθενας συμφωνα με το δικο του γουστο"

αν η φωτογραφια θελει διορθωση για να φταχτει σωστα , η επεξεργασια ειναι μια.Εκει παει και το "βελτιωσει"

Απο εκει και περα αν η φωτογραφια δεν χρειαζεται επεξεργασια τοτε το πιο πιθανον να την χαλασεις.

αν ειχες καποιο θεμα / σκοπο πριν το κλικ τοτε κανεις την επεξεργασια που θες για να αναδειξεις το θεμα που ειχες σκεφτει αρχικα

Αλοιμονο αν ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες περναγανε απο το φωτομαγαζο.

Να ζητήσω μία χάρη από τα εξαιρετικά μέλη του συγκεκριμένου νήματος;;;

Έβγαλα μια φωτογραφία στις διακοπές και ήθελα εάν γινότανε να την ανεβάσω κάπου ώστε να την πάρετε και να την βελτιώσει ο καθένας σύμφωνα με το δικό του γούστο.

Θέλετε;

Δεν φανταζεσαι ποσες απο τις φωτος στο παρων νημα δεν ταιριαζουν στις καλοκαιρινες φωτογραφιες...ηρθες και συ και μας αποτελειωσες.

Οχι οτι μιλας για καλοκαιρινη ..αλλα "φωτογραφια στις διακοπες" και στο παρων thread ...απλα ..μου ρθε αποτομα.

μην αρχισετε παλι τα εριστικα περι πλαισιου...την θεωρω για τον εαυτο μου καλη και βαζω πλαισιο.

DSC_2612a.jpg

Ησοπ ποτε θα βαλεις Ιασωνουκο?

Εγω ειμαι υπερ ενος λιτου border.

Μεχρι εκει.

Ανεβασε αν μπορεις αρχικη καπου:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.