Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

εχει τρυπησει το ελενιτ

edit : ναι 5 ενωμενα hot pixels με 10 πιξελ χρωματικης εκτροπης :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

τρουπα στην οροφη :)

παντως τωρα που το παρατηρησα στην μικρη αναλυση, μοιαζει σαν υπετροφικο hot pixel :p

edit:

Ιασωνα, αυτο που λες για την χρωματικη εκτροπη το προσεξα και εγω (στο κουφωμα βασικα) αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι οντως CA η προεκυψε απο τα 7-8 καρε που ενωσε το photomatix...στις επιμερους φωτογραφιες δεν ειναι τοσο εντονο για αυτο το λεω..

Επειδή όλο το απόγευμα ήμουν απών θα πω 2 λόγια στα γρήγορα.

1. Ενώ είχα τον Nikkor AF 70-300 4-5.6 D-ED πήγα και πήρα τον παλιότερο AF 75-300 4.5-5.6. Πολύ καλύτερος φακός. Ιάσονα τον έχεις χρησιμοποιήσει στην πρώτη Λαμποεξόρμηση.

2. Πήρα τον 300 f=4 και ησύχασα. Ακόμα καλύτερος. (ανταλλαγή, έδωσα και τον 70-300) Ο Ιάσονας να επιβεβαιώσει αν του άρεσαν οι φωτό που έχει δει. Υπομονή μέχρι μεθαύριο για το megaupload.

3. Εχτές μάλλον λόγω της πολύ ζεστής ατμόσφαιρας έβγαλα άσχημες φωτό της Σελήνης.

Δε μου άρεσαν. Δεν θα ποστάρω. Μόνο αυτή στο #9255 έχω από τις 21-8-2010.

4. Ιάσονα μετά τη συζήτησή μας ακολούθησα τις υποδείξεις σου. Κατέληξα με 110 περίπου NEF και άλλα τόσα jpeg-large-fine εχτές. Θα κάνω συγκρίσεις και θα πω.

yeap

Warning: Visiting this site may harm your computer!

The website at www.dpgr.gr appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that hosts malware can infect your computer.

For detailed information about the problems with this site, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for www.dpgr.gr.

Learn more about how to protect yourself from harmful software online.

I understand that visiting this site may harm my computer.

μη σας φανει περιεργο αν δειτε κανενα jerry να κοβει βολτες εκει μεσα ενω ολος ο αλλος πλανητης δεν μπορει να μπει:p

@racer, δεν καταλαβαίνω ούτε που πρέπει να κοιτάξω, ούτε τι θες να δείξεις. Ίσως επειδή κυριαρχεί το μαύρο δεν βοηθάει το ασπρόμαυρο.

Τι δεν κατάλαβες δηλαδή; Σε βοηθάει αυτή; :p

dan2.jpg?t=1282812238

Άμα τη φωτίσω περισσότερο κάτω βγαίνει μια βλακεία :nerd:

Έχετε δίκιο, ανέβασα λάθος φωτογραφία.. Αυτή έπρεπε να ανεβάσω

dan3.jpg

Φαίνεται και ο χώρος.. και τα όρια του.. και κάτι φωτάκια της πόλης πίσω.. :hehe:

μη σας φανει περιεργο αν δειτε κανενα jerry να κοβει βολτες εκει μεσα ενω ολος ο αλλος πλανητης δεν μπορει να μπει:p

So True, δεν μου βγάζει κανένα error :p

@racer, δεν καταλαβαίνω ούτε που πρέπει να κοιτάξω, ούτε τι θες να δείξεις. Ίσως επειδή κυριαρχεί το μαύρο δεν βοηθάει το ασπρόμαυρο.

δεξιά οι μπάλες δίνουν ωραία προοπτική

και συγκλίνουν στο ίδιο (άδειο) σημείο της πόλης πίσω που καταλήγει και η αριστερή κάτω γραμμή της παραλίας.

δεν είναι τόσο προφανές ίσως

αλλά με τόσο λευκό στη σκηνή θα σταθείς κι εκεί

και θα καταλήξεις απλά στα φώτα της πόλης

μου άρεσε και το όνομα

και το κάδρο, στην αρχική εκτέλεση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.