Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Θα προτιμούσα το κάδρο κάπως έτσι.

Έβγαλες κι άλλες εκεί;

post-1347-1416074506,4809_thumb.jpg

Θα προτιμούσα το κάδρο κάπως έτσι.

Έβγαλες κι άλλες εκεί;

μπορείς να πεις δυο λογάκια,για την επιλογή σου?

Πρώτον μου φαίνεται στραβό το κάδρο, δεύτερον, προτιμώ τις γραμμές να χάνονται στις 2 πλευρές της φωτογραφίας γιατί έτσι θεωρώ ότι τους δίνεις μεγαλύτερη "συνέχεια" στο μυαλό του θεατή.

Εκτός αν το θέμα της φωτό είναι το πράσινο. Φυσικά το έχω πετσοκόψει αρκετά για να το φέρω κοντά εκεί που ήθελα :)

:hehe:

αυτα τα μεγαλα ειναι στην θαλασα του Ble (στην αλιμου)

εχει αλλαξει ονομα βεβαια αλλα δεν το θυμαμαι...

και εξακολουθω να υποστηριζω τη φωτογραφια μου γιατι θελω να φαινονται οι "σιλουετες" απο αυτα τα ορθια μεγαλα :p

αυτό με τον ήλιο και τις σιλουέττες μου αρέσει και πολύ σαν θέμα. απλα στην συγκεκριμένη φαίνεται κατα κυριο λόγο το πάνω μισό από τις ομπρέλες και σχεδόν η μισή φωτογραφία ειναι μαύρη. μάλλον έπρεπε να την βγάλεις με λίγο λιγότερο ήλιο ή να κανεις hdr.

Σαν σκέψη μου αρεσε και την υποστηρίζω πάντως :D

Σαν σκέψη μου αρεσε και την υποστηρίζω πάντως :D

ε αυτό σου έλειπε, οι 9/10 δικές σου έτσι είναι:p εδώ στο msn τον ρώτησα αν είναι δικιά σου κ κάνετε πλάκα:hehe:

αχχαχαχαχαχαχαχα

αν πιστευετε κατι τετοιο , να την σβησω ρε παιδια :p:P

σε μερικές σίγουρα χτυπάει άσχημα. σε άλλες πάλι όχι (στο δικο μου μάτι τουλάχιστον)

πχ αυτή σε όσους την έχω δείξει εχω ακούσει πολύ καλά σχόλια..

3600542123_97db8e690f_b.jpg

Ενώ και αυτή που το μόνο σημείο που έχει black clipping ειναι ο ψαράς μου αρέσει εξίσου.

3600535321_1bedc1e93d_b.jpg

Btw, ειναι περσινές με την d60 και οι δύο.

Gomar, die ρε...εγώ φταίω που είπα μια φορά να σε υποστηρίξω. :p

σε μερικές σίγουρα χτυπάει άσχημα. σε άλλες πάλι όχι (στο δικο μου μάτι τουλάχιστον)

πχ αυτή σε όσους την έχω δείξει εχω ακούσει πολύ καλά σχόλια..

3600542123_97db8e690f_b.jpg

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα μου άρεσε αυτή με πιο ενδιαφέρον ουρανό και κάδρο κάπου εκεί

44c1f731f25808.jpg

(+ίσιωμα:p)

άλλο να είναι το μισό κάδρο pitch black και άλλο αυτό...:mamba:

εκεινη την εποχή είχες ακόμα την d40 μπλιμπλίκο. ήταν καλοκαιράκι που αν θυμάσαι συζητάγαμε μήπως πάμε σε d80 :p

btw, δεν ειναι θέμα δυναμικού έυρους, αλλά ότι αμα δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες ούτε η D4xs δε σε σώζει. :p :P :p

Ασχετο αλλά οι παραπάνω απ'οτι θυμαμαι δεν πρέπει να έχουν υποστεί τίποτα περισσότερο από contrast-saturation.

edit @ Voudas: καλή είναι. βασικά αμα εχεις την "ψυχραιμια" να χειριστείς σωστά τον ήλιο και το κάδρο το αποτέλεσμα σε τέτοιες φωτογραφίες μπορεί να βγει πολύ καλό

ρε ανεγκεφαλε ,

δυναμικο ευρος λεω για την φωτογραφια που ποσταρα παραπανω...Γιατι σε μενα διακρινονται λιγο οι ομπρελες.σε σενα ενα μαυρο πραγμα :p

anyway... Εμενα ετσι μαρεσει.Αν δεν σας αρεσει χεστηκ@.απλο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.