Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

κοιτα με το fov που έχει, αν έχεις κανα φίλτρο περασμένο σε αλουμίνιο από μπαλκονόπορτα φαντάζομαι θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις... :p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@hayabusa αν θες ND φιλτρα στον 8mm μπορεις να δοκιμασεις ND gels ( διαφανια )

Το αποτελεσμα δε θα ειναι και σαν των hoya τα ακριβα αλλα και στα 8mm τρελη διαφορα δε ξερω αν δεις.

Ή Ινάρα είναι αρχηγός στήν περιοχή,τήν ξέρουν όλοι καί τούς ξέρει όλους.

¨οταν πηγαίνουμε τήν κόρη μου στήν παιδική χαρά,πάντα τήν παίρνει από τό χέρι καί τίς δείχνει τά κατατόπια...

ντροπαλή μπροστά στόν φακό,προσπαθούσε νά μού κρύψει τό προσωπό της μέ τά χέρια,μετά από 3 προσπάθειες άλλαξα θέση καί αυτή γύρισε νά μέ βρεί...καί τσάκ τήν έπιασα.Είναι απίστευτο τό πόσο αθωότητα μπορείς νά βρείς στά πρώσοπα τών παιδιών.

Μέ τόν 100άρη,f/5.6,ISO 400.

img4203f.jpg

κανει μπαμ οτι ειναι ο 100αρης....

btw διακρινω Hot pixel? ενα κιτρινακι στο χειλος του παιδιου.

LOL ρέ τί μάτι είναι αυτό;εγώ τώρα τό είδα...:hehe:

Υπόλειμα από καβουρδισμένο αμύγδαλο.....

Κάτι εβδομάδες είναι τώρα πού σκέφτομαι νά δώσω τόν 100άρη γιά νά μπορέσω νά πάρω τόν 70-200,αλλά μία ό άγγελος μία κάτι τέτοια πού μού κάνει δέν μού πάει καθόλου.

θα έπαιζα λίγο με το φως

στα μαλλιά ίσως και στα μάτια της μικρής

μήπως με ένα κλικ πιο δεξιά το temp ήταν καλύτερα?

στα λευκά και στα φλουταρισμένα μου φαίνεται κάπως ψυχρή

και κάτι άσχετο

ακόμα ντύνεστε τόσο βαριά?

σήμερα νομίζω θα βγάλω το δέρμα μου...

απάλευτη ζέστη και υγρασία

Τά χρώματα είναι μιά προσπάθεια γιά vintage ψιλοαποτυχιμένη.

Πιό πολύ μέ ενοχλεί ό κομένος αγκώνας τής πιτσιρίκας,αλλά μού άρεσε ή έκφραση στό πρόσωπο καί ή στιγμή.

πρός τό παρών μέχρι 14 βαθμούς εδώ,βροχή καί γύρω στό 70% υγρασία.

δεν ξέρω αν βιάστηκα να κρίνω

αλλά στον αγκώνα δεν στάθηκα λεπτό

το πρόσωπο σε τραβάει και απο αυτή την άποψη τα πήγες καλά

vintage συνήθως προς τα κίτρινα θα το έπαιζες

σα να κιτρίνισε από το χρόνο

ή κάνω λάθος?

τα μπλε κόκκινα πίσω της θα είχαν ξεθωριάσει στάνταρ

ούτε κι εγώ πρόσεξα τον αγκώνα. Η πρώτη εντύπωση -που στον περισσότερο κόσμο αυτή είναι που μετράει-, ήταν άκρως θετική :)

Ποιος τον.. τον αγκώνα :p

:T:

Για Vintage κάτι τέτοιο ήθελες; (hope you don't mind)

EDIT: Τώρα που την ξαναβλέπω.. ίσως το παράκανα λίγο : p

img4203f2.jpg?t=1276722537

ρε παιδια ... η φωτογραφια δεν ειναι μονο η επεξεργασια.

ειναι κ η στιγμη ετσι.Αυτη η φωτογραφια και απευθειας να την ανεβαζες απο την μηχανη , παλι ιδια θα δειξει

γενικά έχεις μείνει ευχαριστημένος από τον συγκεκριμένο; είναι νομίζω καλή περίπτωση στα λεφτά που βγαίνει. αν υπήρχε και καμιά πατέντα για να παίρνει φίλτρα (το ND 400 βασικά) θα ψηνόμουν να τον τσιμπήσω (ο Άγγελος ίσως να έχει καμια ιδέα :p )

edit: τώρα που το σκέφτομαι ίσως να πρέπει να μεταφερθούν στο δίπλα θέμα τα τελευταία ποστ.

Φίλτρα παίρνει.... λεφτά ναχεις :p

Το nd400 που εχεις ξέχνα το... θα παρει τετράγωνα 100mm χ 100mm και μεγαλύτερα σαν τα cokin X-PRO 130χ170mm με μια πατέντα στον τρόπο που κάθετε το filter holder στον φακό, κάτι σαν το δικό μου σύστημα http://lozzmann.blogspot.com/2009/08/my-home-made-cokin-x-pro-filter-rig.html

είπα κι εγώ δεν θα απαντήσει;:p

θυμάμαι που είχα δει και παλιότερα τα κόλπα σου και αν μην τι άλλο είχα εντυπωσιαστεί.

Το κόστος για όλη αυτή την ιστορία πόσο είναι όμως;

Υπολόγιζε κάνα 200αρι περίπου, ανάλογα με την μάρκα βεβαία... για 2-3 φίλτρα ND - ND gradient και βαση.

Εμένα αυτο που βλέπεις το X-PRO με ενα φίλτρο Gradient μου βγήκε περίπου 150 ευρώ απο ebay και amazon.co.uk

Υπολόγιζε κάνα 200αρι περίπου, ανάλογα με την μάρκα βεβαία... για 2-3 φίλτρα ND - ND gradient και βαση.

Εμένα αυτο που βλέπεις το X-PRO με ενα φίλτρο Gradient μου βγήκε περίπου 150 ευρώ απο ebay και amazon.co.uk

με αυτό το συνολικό μάλλον με βλέπω για κανα sigma 10-20 ή tokina 11-16 (ο οποιος ειναι και σουπερ)

Δύο προσπάθειες ακόμα με την 550d και τον 18-55 IS

img1459alarge.jpg

f10

1/250

iso100

img1437alarge.jpg

f9

1/250

iso 100

ωραία η δεύτερη, έχεις κανει κάποια επεξεργασία ;

το αυτό που λέει ο Zανής και η 1η μου φάνηκε λίγο πολύ καλή για να είναι out of the box!

η πρωτη by far καλυτερη λογω της στιγμης , πορτρετου , γωνια , καδρου κ χρωματα

παρτε κ μια πανοραμικη απο Θεατρο βεακειο

theatro_5_stitch.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.