Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Δοκιμασα ενα γρηγορο clone tool για να βγαλω τους ανθρώπους και κατι γίνεται, προτείνω να το δοκιμάσεις :flower:

Έχω και κάτι άλλες λήψεις χωρίς τους ανθρώπους, θα προσπαθήσω να κόψω και να ράψω :)

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
ένα πολύ γρήγορο 360 πανόραμα του περιπτέρου μιας φίλης τώρα στα Ποσειδώνια 2010...

D90 + 8mm fisheye lens + nodal ninja 3 head

8 portrait shots: 6 κάθε 60 μοίρες + zenith + nadir

Με ποιο πρόγραμμα έφερες αυτό το αποτέλεσμα;

η κοπελα με το λαπτοπ ποια ειναι ; :p

btw ωραιο αποτελεσμα

ένα πολύ γρήγορο 360 πανόραμα του περιπτέρου μιας φίλης τώρα στα Ποσειδώνια 2010...

D90 + 8mm fisheye lens + nodal ninja 3 head

8 portrait shots: 6 κάθε 60 μοίρες + zenith + nadir

άλλος καρχαριας απο δώ....

lol

img1065amedium.jpg

img1702amedium.jpg

img1731medium.jpg

Πολυ ωραιες.Εμενα η τελευταια μου αρεσε πιο πολυ.

+

Ασχετο,αλλα μοιαζεις με εναν φωτογραφου του Metalzone που ειχαμε πιασει κουβεντα στο ΑΝ.

Ερωτω,δουλευεις φωτογραφος στο Metalzone?Θα ορκιζομουν οτι εισαι εσυ!!!!

Πολυ ωραιες.Εμενα η τελευταια μου αρεσε πιο πολυ.

+

Ασχετο,αλλα μοιαζεις με εναν φωτογραφου του Metalzone που ειχαμε πιασει κουβεντα στο ΑΝ.

Ερωτω,δουλευεις φωτογραφος στο Metalzone?Θα ορκιζομουν οτι εισαι εσυ!!!!

Το παιδί στις φωτογραφίες είναι φίλος μου και του αρέσει μόνο να ποζάρει και όχι να τραβάει φωτογραφίες :)

(Στο τέλος θα το κολλήσει το μικρόβιο που θα μου πάει)

Με ποιο πρόγραμμα έφερες αυτό το αποτέλεσμα;

ptgui για το stitch + autopano tour για το export σε swf...

@gomar: ενα μοντελο που βοηθαγε στο περιπτερο, θες κοννε;

ωραίο το αποτέλεσμα του συνδυασμού πάντως. ο 8mm ειναι ο Samyang που κυκλοφορεί στο ebay αν θυμαμαι καλά ε;

ναι, απο το πολωνικο foto-tip.pl... με τον sigma 10-20@10mm ηθελα 16 καρε για 360 spherical panorama... με τον fisheye τα μισα...

γενικά έχεις μείνει ευχαριστημένος από τον συγκεκριμένο; είναι νομίζω καλή περίπτωση στα λεφτά που βγαίνει. αν υπήρχε και καμιά πατέντα για να παίρνει φίλτρα (το ND 400 βασικά) θα ψηνόμουν να τον τσιμπήσω (ο Άγγελος ίσως να έχει καμια ιδέα :p )

edit: τώρα που το σκέφτομαι ίσως να πρέπει να μεταφερθούν στο δίπλα θέμα τα τελευταία ποστ.

δεσ νεο review εδω http://www.photozone.de/canon-eos/526-samyang8f35eos

ειχα ποσταρει κ αλλο παλιοτερο απο το lens-tip...

για τα λεφτα του ειναι αψογος απλα σιγουρα για περιορισμενη χρηση... εγω τον ηθελα για τα 360 κ για το εφε του fisheye σε καποιες pics... θυμιζω ειναι manual focus...

τα φιλτρα να τα κανεις τι ακριβως;;; γτ ειναι παραγοντας αυτο;;; ασε που δε νομιζω να υπαρχει fisheye που να παιρνει...

Ο nikon fisheye παίρνει bayonette φίλτρα από πίσω. Δεν είναι και πολύ απαραίτητη η εστίαση με έναν fisheye. Βάζεις ένα ικανό διάφραγμα, π.χ. 2 ή 3 ή 4 στοπ από το μέγιστό του και την υπερεστιακή απόσταση και καθάρισες.

thanx για το λινκ. η εστίαση δεν νομίζω ότι ειναι πρόβλημα σε αυτά τα χιλιοστά. όσο για τα φίλτρα δεν μιλάω φυσικά για uv κλπ. απλά ίσως να είχε ενδιαφέρον μια φωτογραφία που να συνδυάζει το εφέ του fisheye και του ND400 (όχι ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς αυτό φυσικά).

Πέτρο, τα bayonet φίλτρα τι ειναι; Πρώτη φορά τα ακούω :p

edit: το photozone μάλλον εκ παραδρομής γράφει "Filter Size: 77mm" :p

η εστιαση οντως δεν ειναι προβλημα ουτε για πλακα... κ ειναι κ ευτυχια να τραβας με 1/10 κ να μη βγαινουν κουνημενες:p

Πέτρο, τα bayonet φίλτρα τι ειναι; Πρώτη φορά τα ακούω :p

Να ο φακός μου:

http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/nikon/nikkoresources/fisheyes/16mmFishAISAdorama3.JPG

Το πίσω στοιχείο του δεν είναι φακός, είναι ένα μικρό φιλτράκι. Έχω 4 τέτοια, σκάιλάιτ, όραντζ, γιέλοου και ρεντ. Το τοποθετείς, το στρίβεις λίγο και κουμπώνει. Ο σάμγιόνγκ δεν παίρνει τέτοια, οπότε μάλλον παίρνει μπροστά βιδωτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.