Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

keyword: panning (google it). εγ.ω τουλάχιστον κάτι τέτοιο βλέπω στη φωτό που πόσταρες και δεν ειναι λάθος ;)

"ή τα αμαξια φαινονται σταματημενα στην ανηφορα"

Μήπως εννοεί ότι και το background φαίνεται sharp; (μάλλον λόγω του μικρού shutter spd)

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Με σχεδον αδεια μπαταρια πηγα... δν ηταν κανονισμενο απλα ειχα την δ90 στο αμαξι και ειχα αφησει σπιτι την 2η μπαταρια απο τοτε που την φορτιζα... :tomato:

Οσο για το panning νομιζω οτι με το subaru το ψιλοπετυχα οσο αναφορα την ακινητοποιηση του αμαξιου αλλα ηθελε ποιο αργο κλειστρο για να φαινεται περισσοτερο κουνημενο το background και οι ζαντες.

Χωρις Panning τα αμαξια ειναι σαν παρακαρισμενα ,τιποτα δν δειχνει οτι εχουμε αγωνα...

Οσο προσπαθεις και τρως τα μουτρα σου ...μαθαινεις

( Κολλαει και στο πανινγκ και στην μπαταρια :p )

εδιτ: κουνημενη εννοούσα αποτυχημενο panning ;)

Τη μηχανή δεν την αφήνουμε στο αυτοκίνητο όλη νύχτα! Για διάφορους λόγους (π.χ. κλέφτες). Εγώ έκανα το λάθος και την άφησα στο πορτ μπαγκάζ όσο απολάμβανα τη θάλασσα και όταν την πήρα για να τραβήξω καμιά φωτό, έβραζε. Την προηγούμενη φορά, από διαστολή συστολή των βιδών, έσπασε το μικρό πλαστικό δακτυλίδι εστίασης του 55mm macro. (εμπρός μέρος του φακού)

http://www.photosynthesis.co.nz/nikon/af5528.jpg

Τη μηχανή δεν την αφήνουμε στο αυτοκίνητο όλη νύχτα! Για διάφορους λόγους (π.χ. κλέφτες). Εγώ έκανα το λάθος και την άφησα στο πορτ μπαγκάζ όσο απολάμβανα τη θάλασσα και όταν την πήρα για να τραβήξω καμιά φωτό, έβραζε. Την προηγούμενη φορά, από διαστολή συστολή των βιδών, έσπασε το μικρό πλαστικό δακτυλίδι εστίασης του 55mm macro. (εμπρός μέρος του φακού)

http://www.photosynthesis.co.nz/nikon/af5528.jpg

Δν ειναι τακτικη μου να την αφηνω στο αμαξι .. Χθες δν γυρισα σπιτι μου ομως...

Τα πραγματα μας τα προσεχουμε για να εχουμε ;)

Δν περιμενα παντως να σπασει το δαχτυλιδι τοσο ευκολα... κι ομως συμβαινει

Εγώ να δεις σοκ. Δεν το έχω φτιάξει ακόμα, τσιγκουνεύομαι την 50άρα εδώ και 3 χρόνια.

Καλησπέρα σας. Ανήκω στην ομάδα συντονισμού του ελληνικού φωτογραφικού site WOOZ.gr και μια και είδα ότι ενδιαφέρεστε για τη φωτογραφία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο WOOZ οργανώνουμε έναν online φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα "Καλοκαιρινές στιγμές" και έπαθλα δύο ψηφιακές SLR Sony a450.

Θα χαρούμε να δούμε και τις δικές σας συμμετοχές στο διαγωνισμό μας :-)

Να και η αιτια που ειχε μεινει η δ90 στο αμαξι..Αυτη την φορα πετυχα ωραιο ουρανο :)

DSC_0045.jpg

αυτό το εφε με τα φώτα πως γίνετε ?

Αργο κλειστρο γρηγορα φωτα :)

Για να παρεις ιδεεα πως γινεται .. βαλε το κλειστρο μερικα δευτερολεπτα και κουνα κατι φωτεινο μπροστα στην καμερα...

κατι αντιστοιχο γινεται και με τα αμαξια

edit: βλεπε 2 ποστ αυτου του θρεντ

το ATH trailer δικο σου ειναι ;

το εχω δει αρκετες μερες..

όχι Ιάσωνα

είναι το αγαπημένο μου video

απο σκηνοθεσία και μουσική!

και έχω μια λόξα να ποστάρω ένα τραγουδάκι με κάθε φωτογραφία μου

fixed gear ε?

δέν μέ αφήνει νά δώ τό video περιέχει λέει μουσική από τήν sony music,καί έχει απαγορευτή στήν Γερμανία......

Διάολε.......

Δοκιμασα ενα γρηγορο clone tool για να βγαλω τους ανθρώπους και κατι γίνεται, προτείνω να το δοκιμάσεις :flower:

Ένας πραγματικά πολύ δυνατός παίκτης στο χώρο των image viewers με βασικές δυνατότητες τροποποίησης που είναι πραγματικός Ελβετικός σουγιάς! Διαθέτει εντυπωσιακό interface και έρχεται με πολλές ευκολίες και ενδιαφέρουσες λειτουργίες για τον καθημερινό χρήστη.

Κατά την εγκατάστασή του, μπορείτε να επιλέξετε ποιους τύπους εικόνας θα ανοίγει απ’ ευθείας με διπλό κλικ. Εκτός από την λειτουργία του ως viewer, διαθέτει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφίας, όπως αποκοπή (crop), διόρθωση red-eye, χρωματισμούς, οπτική βελτίωση, clone stamp, διορθώσεις ιστογράμματος και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Επίσης, κάνοντας δεξί κλικ σε μία εικόνα από τον Explorer, μπορείτε να την ανοίξετε απ’ ευθείας με τον Editor.

Άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες: μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας εφέ, puzzles, ενοποίηση εικόνων πανοράματος, δημιουργία ημερολογίων.

Μόλις τελειώσετε με τη δημιουργία σας, με 2 κλικ ανεβάζετε τη φωτογραφία σας στο Facebook σας ή στο Flickr!

http://free.zoner.com/download.asp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.