Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Πολυ ωραια Σακη! :D

Σε λοφο ειναι τραβηγμένη?

Στο φακο ειχες και πολωτικό?

Περίπου είναι ένα από τά πολλά φράγματα πού υπάρχουν εκεί,ύψος περίπου 10μ.

στήν φώτο παρακάτω φένεται ή πίσω μεριά,άν κάπια στιγμή θυμώση ή μητέρα φύση,θά κλάψουνε πολλές μανούλες.

http://img526.imageshack.us/img526/7374/img4107q.jpg

Ναί είχα καί πολωτικό,ένα Ηoya super pro1 τό οποίο είναι κλάσεις ανώτερο από τό απλό f pro b&W πού είχα,

Γιαυτό καί άν προσέξετε έχει λίγο περισότερο οξύτητα,έχω ξεχάσει τίς ρυθμίσεις από τό παλιό πολωτικό.

ρε σακη βαλε καμια φερραρι πανω στο γρασιδι, μου βαλες το προβατο:hehe:

δεν ταιριαζει σε τοσο χιτεκ φοτο:p

πλακιτσα κανω ετσι:p

No problem ελέυθερα:laughing:

BTW βασικά έφτιαξα 2-3 εκδοχές,καί δέν μπορούσα νά καταλήξω σέ ποιά νά ανεβάσω,τελικά ανέβασα τήν πιό φυσική,αλλά στό μυαλό μου είχα κάτι άλλο.

http://img257.imageshack.us/img257/6145/testbu.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

εμενα οι πρωτες μαρεσουν κ αυτες πηγαινουν πιο πολυ στο θεμα...

απλως πιστευω πως η ωρα ειναι ακαταλληλη και θα πρεπε το προβατο να μην ειναι στην κορυφογραμη αλλα πιο κατω για να φαινεται και η σκια του.

απλως ηθελε πολυ πιο ξαπλα ο ηλιος για να κανει κ μεγαλη σκια

(βεβαια θα μου πειτε σιγα μη περιμενε το προβατο :p)

απλως η συγκεκριμενη για μενα δειχνει φλατ φωτογραφια

εμενα οι πρωτες μαρεσουν κ αυτες πηγαινουν πιο πολυ στο θεμα...

ως εδω κυριε... συμφωνω

α μπα γιατι ; πρεπει να εχω χαρτι επαγγελματια φωτογραφου για να πω τα υπολοιπα ;

edit : τωρα ειδα ολο το κειμενο σου :p

καιρό είχα να βάλω και γω κάτι....αν και δε συνηθίζω φωτογραφίες από το ζωικό βασίλειο μιας και δεν είναι το φόρτε μου.....εντούτοις βρήκα ένα ασχημόπαπο στο πάρκο Τρίτση που πήγαμε ποδηλατοβόλτα και μπορώ να πω οτι το συμπάθησα μιας και στήθηκε άνετα μπροστά στη μηχανή. :)

asximopapo.jpg

Παραέκανες sharpen πιστεύω

Δοκιμασα ενα Action για το photoshop (για το resize) και μαλλον εκανε λιγο παραπανω sharpen.

Οποτε την ξανανεβασα...... :)

ξεκινάει με media το μήνυμα αλλά κάνει νάζια...

:sick:

http://farm5.static.flickr.com/4016/4667641428_b539a2d076_b.jpg

xttp://farm5.static.flickr.com/4016/4667641428_b539a2d076_b.jpg

Olympus SW 850

στημένη για burst υποβιβάζει την ανάλυση στα 3Mpxs

πολύ καλή σαν παιχνιδάκι ειδικά από Ebay ~50λίρες,

όταν βγαίνει δλδ γιατί κανείς δεν την αποχωρίζεται.

f 6.3

iso 640

t 1/500

7mm focal length

σε κάποιο από τα underwater profiles της

Πως το αποφασισαμε σημερα και πηγαμε σε ενα rally spint εξω απο την Νεαπολη.

Ωραια λεω και εγω ... θα βγαλω και φωτογραφιουλες .

Ειχα την Δ90 στ αμαξι , ολα καλα .

Τελικα ομως τα εκανα λιγο μανταρα :ή κουνημενες ή τα αμαξια φαινονται σταματημενα στην ανηφορα και ολα αυτα στο πρωτο σταδιο ,μετα τελος, εμεινα απο μπαταρια :p ..

Τωρα:

1)ελπιζω να εβαλα μυαλο και να μην ξεχναω την 2η μπαταρια σπιτι

2)Μελετη ... στο επομενο πρεπει να βγαλω καλυτερες

Καποιες φωτογραφιες που ψιλοξεχωρισα:

DSC_0210nx.jpg

[ame=http://s1009.photobucket.com/albums/af213/xenbill/rally/]rally pictures by xenbill - Photobucket[/ame]

keyword: panning (google it). εγ.ω τουλάχιστον κάτι τέτοιο βλέπω στη φωτό που πόσταρες και δεν ειναι λάθος ;)

Είναι δύσκολο το panning. Εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμα και το αποφεύγω.

Όσο για το άλλο θέμα, της μπαταρίας παίζουν 2 ενδεχόμενα.

1. Έβγαλες πολλές εκατοντάδες φωτογραφίες (πάνω από 700) και τελείωσε η μπαταρία (από τελείως γεμάτη). Ε, συμβαίνουν αυτά, τουλάχιστον έχεις πολλές φωτό!

2. Πήγες με ψιλοτελειωμένη μπαταρία. Φταις και καλά να πάθεις!!!!:p

Το έχω ξαναπεί και θα το πω όσες φορές χρειαστεί. Πάντα γεμίζουμε την μπαταρία ΛΙΘΙΟΥ (Li-ion) της φωτογραφικής μας, ακόμα και αν είναι στο 90%. Οι μπαταρίες λιθίου (Li-ion) δεν έχουν πρόβλημα μνήμης που έχουν άλλου τύπου επαναφορτιζόμενες (π.χ. Ni-cd) καλό είναι να τις έχουμε πάντα γεμάτες στο 100% (ακόμα και αν βγάλαμε 50 φωτογραφίες με φλας και έπεσε στο 90%). Άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.