Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Κάπου εδώ σταματάει το θέμα με τις φωτό του armored.

Σε όποιον βαρέθηκε να τις βλέπει, ας τις αγνοήσει. Ο καθένας φωτογραφίζει αυτό που θέλει και γουστάρει.

.-

Αυτο το σνσ το αγαπησα με την πρωτη φορα :p

DSC_0136-HDR2.jpg

Μου την σπαει που βγηκε η σκαλα ανεστιαστη

Απο τo Historical Seas Tall Ships Regatta (νομίζω πως με λιγη επεξεργασια θα γινει πολυ καλύτερη, αλλα δεν εχω photoshop αυτη τη στιγμη).

IMGP3119.jpg

γράφει καταπληκτικά η αντανάκλαση :T:

+1

Το καταρτι φαινεται λιγο θαμπο??... σαν ενεστιαστο?? :hmm:

Με λιγο φωτομαγαζο θα γινει κουκλα

ναι φίλε basilakis. Οταν την πέρασα στον υπολογιστή είδα ότι είχα εστιάσει στην αντανάκλαση. Και με το διάφραγμα στο 3.5 δεν είχα μεγάλο βάθος. Ελπίζω με λίγ επεξεργασία να στρώσει καλύτερα. ;)

Απο τo Historical Seas Tall Ships Regatta (νομίζω πως με λιγη επεξεργασια θα γινει πολυ καλύτερη, αλλα δεν εχω photoshop αυτη τη στιγμη).

IMGP3119.jpg

Κατι εκανα θαρρω,αλλα πιο πολυ ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο στη φωτο σου,αλλα δεν μου βγηκε καθολου. (don't look at στο σημειο της αντανακλασης :tw:)

σε σχεση με την υπολλοιπη φωτο,φαινεται πιο εντονο το blur που βαλα και χαλαει...

45039953.jpg

Slight retouch (δεν είμαι και guru του photoshop) :)

IMGP3119m.jpg

ρε σακη βαλε καμια φερραρι πανω στο γρασιδι, μου βαλες το προβατο:hehe:

δεν ταιριαζει σε τοσο χιτεκ φοτο:p

πλακιτσα κανω ετσι:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.