Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

το hdr μοιάζει σα να το έκανες unsharp

αν κάνεις Unsharp mask το Light edited θα πάρεις ΄το ίδιο αποτέλεσμα άραγε?

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

ε δεν πήγα για κάτι αληθοφανές:p απλά ένα quick hdr... κ δε νομίζω να διαφέρουν μόνο στο sharpness:p

για το border ναι, ίσως ήθελε λιγο μικρότερο. το λέλουδο όμως δεν έπαιρνε άλλο saturation. :)

γενικά σαν κάδρο τι λέει;

μπα οχι...για μενα επρεπε να κοπει κιαλλο το παγκακι.η κατω μερια .Μιας και το θεμα ειναι το τριανταφυλλο.

Η επρεπε να πλησιασεις παραπανω.Παντως ωραια ειναι

ναι, και εγώ έτσι πιστεύω. πλησιάζοντας όμως πιο κοντά χανόταν όπως είναι φυσικό μέρος της εικόνας που βρίσκεται από πίσω και δεν μου άρεσε.

Πρωτη προσπαθεια εβερ για πανοραμικη.

It sucked γενικα αλλα θα μαθω που θα παει.

Ακροπολη Αγιου Ανδρεα, Σιφνος.

sifnos.jpg

οδηγώντας στα στενά της Napoli, oπου το τοπίο είναι 80% χρωματιστά σπίτια με απλωμένα ρούχα...

44bfd3dc4e97f8.jpg

βλεπω το SNS δινει ρεστα ε;:p

Πόσα είναι η αγορά του, επειδή είναι ενοχλητικό αυτό το watermark που βάζει το demo

SNS-HDR program is available in the following versions and prices:

1.

SNS-HDR Lite - free.

The version running in the console window. Program available as freeware.

2.

SNS Pro-HDR - 85 euro (price includes VAT).

Expanded version of the program having a graphical user interface.

3.

Home SNS-HDR - 30 Euro (price includes VAT).

Expanded version of the program with a graphical user interface, without batch processing module. This version has a limitation of the license for non-commercial home use.

http://www.sns-hdr.com/

4642696036_bda73596aa_o.jpg

No offence man

αλλα επιβαλλεται να φωτογραφισεις και κατι αλλο.

Ειναι λες και βλεπω το ιδιο θεμα σε 15 διαφορετικες βερσιον.

Οχι οτι δεν ειναι καλες σαν φωτογραφιες (το αντιθετο) απλως θεωρω οτι το εξαντλησες.

Απο έναν φάρο που βρίσκεται στην άκρη της Μυκόνου... ([ame=http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.489698,25.313873&spn=0.003426,0.004962&t=h&z=18]Φάρος Αρμενιστής[/ame])

img1778m.jpg

Βρε τους αλητες...

Ειπαμε τα τρωει το αλατι...Αλλα ενα χερακι πλαστικο τοσο δυσκολο ειναι να το περασουν ?

-σορυ αλλα σαν Κυκλαδιτης μου κανει "καπως"-

Ωραια προοπτικη Μητσε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.