Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Έκανα κάποιες δοκιμές με το SB-800.. Τώρα θέλω να δοκιμάσω και την ομπρέλα του perf (βασικά και τη μηχανή του, και το 2ο 800άρι.. ε; :D)

DSC_8924-2.jpg

DSC_8933-2.jpg

DSC_8937-2.jpg

DSC_8939-2.jpg

DSC_8941-2.jpg

DSC_8949-2.jpg

DSC_8953-2.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Φακ ναι.. :p. Ήθελε 4200Κ. CPL δεν έχω :hug:

@ gOm: Πόσο παραπάνω; Στις περισσότερες έχω δώσει τουλάχιστον +0.5 :p. Η τελευταία είναι με +0.86

DSC_8924-3.jpg

αν χτυπαει ταβανι ισως και 1,5-2στοπ να θελει το φλας για να μπορει να ασπρισει και να φωτισει και τα σκιερα μερη

Ότι καταφέραμε απο το Πάσχα

[ame=http://www.flickr.com/photos/gkopanas/sets/72157623868862860/]Ξ¦ΟΟΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞ―Ξ΅Ο ΞΞΉΞ±ΞΊΞΏΟΟΞ½ Ξ Ξ¬ΟΟΞ± 2010 - a set on Flickr[/ame]

κανα κόμμεντ και στο φλικρ για να μη σπαμάρουμε το ποστ εδω θα μου άρεσε, για κριτική τις ανέβασα εξάλλου !!!

@NTG: γιατί έχει θέματα με το Autofocus [εξ ου και η ερώτηση στο άλλο θέμα]. Τουλάχιστον, το έχω συνηθίσει, και στις περισσότερες φωτογραφίες το διορθώνω. Αν βιάζομαι όμως, συνήθως με προδίδει...

@SirDiman: Ναι, σκέτος ο 17-70. Έχει magnification 1:2.3 Παρέα είχα και ένα Speedlite 430exII

ναι, έχω αφαιρέσει ένα μεγάλο μέρος της. Η εστίαση ορισμένες φορές δυσκολεύεται, και εστιάζει λίγο πιο πίσω (προς το μέρος της κάμερας), και αυτό συμβαίνει όχι τόσο πολύ σε μάκρο, αλλά φωτογραφίες που το αντικείμενο είναι σε μέση και μακρινή απόσταση (πάνω από 3μ.). Είναι καλός φακός, αλλά πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός στο τι κομμάτι θα σου κάτσει. Βασικά το πρόβλημα οφείλεται στο ότι δεν τον πήγα ποτέ να το διορθώσουν γιατί "που να κατεβαίνω κέντρο τώρα" :p

Να κατέβεις κέντρο και να πάρεις και τη μηχανή και το φακό μαζί και να βρεθούμε να δω κι εγώ από κοντά τι στην ευχή πρόβλημα έχουν αυτοί οι φακοί.

http://www.deninho.gr/wp-content/gallery/louloudia/img_4016-1n.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/2000"

F Number = F8

Exposure Program = Manual

ISO Speed Ratings = 100

Metering Mode = Pattern

Flash = Flash fired, compulsory flash mode, red-eye reduction mode

Focal Length = 57mm

ΥΓ Είναι ένα είδος άγριου καρυόφυλλου (γαρίφαλο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.