Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Ζαννή, η δεύτερη ΟΚ, της πάει και το θάμπωμα που της έχεις κάνει :)

Στην πρώτη ρε συ, μέρα μεσημέρι με 1250 ISO? Γιατί; Για να τραβάς 1/4000? :p

Σου κάηκε που σου κάηκε ο ουρανός, ή αντικατέστησε τον στο PS, ή κάνε κανά crop να φύγει καλύτερα. Το HDR δεν σε σώζει εδώ, ο ουρανός έχει γίνει μαύρος. Το κάδρο είναι ωραίο όμως.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Απο περιεργια.... πως το εκανες αυτο Σακη??

Εκτος κ αν κρατας τα μυστικα της τεχνης σου κρυφα... :p

πρέπει απλά να είχε ξεχαστεί σε εκεινη τη φάση (όπως και στις παραπάνω φωτογραφίες που είναι από το ιδιο μέρος)

Απο περιεργια.... πως το εκανες αυτο Σακη??

Εκτος κ αν κρατας τα μυστικα της τεχνης σου κρυφα... :p

σιγά τήν τέχνη:haha: πιστέυω ότι υπάρχουν πολύ πολύ καλύτερε;ς δουλειες από άλλους,δηλ. έχω δεί φώτο στό ίντερνετ καί έχω πάθει πραγματικά.....

απλά textures είναι ότι μπόρεσα νά βρώ ελεύθερα δηλ.ανοίγω τά textures καί τήν φωτο μαζί καί μέ αντιγραφη-επικόληση βάζω τό textures πάνω στήν φώτο,αυτόματα δημιουργήτε ένα καινούργιο layer.Επειδή τό texture είναι μικρότερης ανάλυσης,δέν πιάνει όλη τήν φώτο,μέ edit-free transform ανοίγω τά textures έτσι ώστε νά καλύψη όλη τήν φωτο.μετατρέπεις τό layer πού έχει δημιουργηθεί σέ overlay καί παίζεις λίγο μέ τό opacity,saturation,levels,κ.τ.λ.

Η συγκεκριμένη έχει 2 textures,ένα κοκκινίζων καί ένα μπλεδίζων:rofl:

μετά από tip τού NTG... Ο δεύτερος πελαργός είναι κόπια τού πρώτου,καί πάλι μέ free transform έγινε μιά σμύκρινση καί μιά μικρή περιστροφή,περισότερο γιά αποφυγή τίς μοναξιάς τού πρώτου:D καί γιά τήν απόκτηση μιάς μικρής προοπτικής.

τελικός στόχος ήταν ένα πανί μέ ένα μωρό στό στόμα ή στά πόδια τού πελαργού,αλλά φένεται τό μυαλό είναι πιό μπροστά από τίς δυνατότητες:slap:άσε πού δέν έβρισκα καί τήν ανάλογη φώτο....

Γενικώς μπορείς νά πειραματιστείς καί μέ τά άλλα mode τών layers,όρεξη καί ώρα νά έχεις.....

Ούφ αυτά ελπίζω νά έγινα κατανοητός καί νά μήν έγραφα τσάμπα τόση ώρα:D

άλλη μια από τις διακοπές του Πάσχα...

4518494008_847fde0567_o.jpg

Model = NIKON D300

Exposure Time = 1/1613"

F Number = F8

ISO Speed Ratings = 1000

Focal Length = 24mm

Μου αρέσει :T:

Τελικά δεν μας είπες απο ποια χώρα ειναι?

Μου αρέσει :T:

Τελικά δεν μας είπες απο ποια χώρα ειναι?

σωστός, Πολωνία είναι. Η συγκεκριμένη βγήκε κοντά στα σύνορα με την Βαρσοβία. Btw, Την ημέρα που η σωρός του προέδρου της χώρας μεταφέρθηκε στην Βαρσοβία έτυχε να είμαι εκεί. Έχω βγάλει μερικές φωτογραφίες γύρω από το προεδρικό μέγαρο και την κεντρική πλατεία. Αν και δεν ειναι κάτι σπουδαίο θα τις ανεβάσω καποια στιγμη.

Μια βραδινή από μαρίνα Φλοίσβου

bday2010a.jpg

χθες το βραδυ εκει ημουν και εφαγα βρωμικο (ξερεις απο την καντινα εκει πιο περα)

Οταν ειναι για τετοιες εξορμησεις λεγε ωρε...

edit : βασικα τωρα που ειδα παλι τι εγραψες , εννοουσα οτι ημουν στα ολυμπιακα ακινητα :p

Λαστ οφ-τοπικ!

Ενας άντρας πρέπει να έχει σωστά priorities!

Νηστικό αρκούδι δεν φωτογραφίζει!

:T:

σε συνέχεια ^^

όταν δε, θα έχει μάθει να φωτογραφίζει...

πιθανότατα θα ανοίξει thread "προτείνετε πως να χάσω βάρος" :tomato:

ή ανακινεί trheads του τύπου "το παλιό μου ποδήλατο" hah

[ame=http://s330.photobucket.com/albums/l430/performergr/wedding]Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket[/ame]

ανέβασα παραπάνω μερικές pics από ένα γάμο που είχα πάει...

με ρεγουλα τις :tomato:

:p

το ρύζι με ξενιζει λιγακι έτσι όπως φαινεται (σαν ανεβαινει προς τα πάνω). δεν είχες βάλει το flash σε rear curtain sync;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.