Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

μια πρώτη δόση από το ταξίδι στη Ρόδο και μια πρώτη προσπάθεια να παίξω με την 450D.Συμπαθάτε με αλλά έχω ακόμα πολλά να μάθω:)

air1.jpg

air5.jpg

air4.jpg

air3.jpg

air2.jpg

beach1.jpg

statue1.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

σε περιπτωση οπως αυτη με την παραλια που εχεις βγαλει, βγαλε 2-3 διαδοχικες και φτιαξε ενα πανοραμα;)

Πολύ ωραίες αυτές με τα αεροπλάνα φράγμα. :T:

Φωτό από το "δικό μου" όταν πάω στο άλλο PC

μόλις είδα την 5η φωτό με το αεροπλάνο, το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν ότι πήρε φωτιά :hehe:

λίγες ακόμα από Παλιά Πόλη...επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να σας αφήσω χωρίς γατοφωτογραφία:hehe:

s1.jpg

panagiabourbo.jpg

nicegate2.jpg

nicegate.jpg

cat3.jpg

cat2.jpg

cat1.jpg

ξέχασα και μια ακόμα από το αεροπλάνο.έβγαλα αρκετές με τον ορίζοντα και τα παιχνίδια μπλε πορτοκαλί αλλά βάζω αυτή που μ αρέσει περισσότερο.

air6.jpg

αυτή θέλω να τη βάλω χωριστά.δυστυχώς δε σκέφτηκα να φτιάξω πανοράμα.και η μέρα με τόσο κύμα και την ατελείωτη παραλία του Ζέφυρου προσφερόταν άνετα ρε γμτ.:hm:

beach2.jpg

Αυτό το εφφέ, όσες φορές και να το δω, πάντα με ταξιδεύει ότι είναι macro φωτογραφία μακέτας!!!

Όχι, Πετρούπολη, η μεν πρώτη με θέα προς Πειραιά, κάπου μακρυά, η δε δεύτερη, με θέα προς Ολυμπιακό στάδιο, κοντινή.

Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη!

ευχομαι σε ολους οτι επιθυμουν και με υγεια πανω απολα.

Τερμα οι ευχες τωρα:p

Οπως ξερετε πηγα Κρητη.Στο χωριο του θειου μου.Οντας ανεργος και χωρισμενος (ναι ολα μαζι μου κατσαν) ειπα να παρω την φωτογραφικη μου και να παω να ζεσταθω λιγακι μιας και ειχα σκουριασει τον τελευταιο καιρο με ολα αυτα που συνεβησαν.

Επειδη δεν ειμαι της εκκλησιας και πολυ ειπα να θυσιασω την ανασταση και να ασχοληθω με το χομπυ μου.

Παντα το παραπονο μου και το αχτι μου ηταν τα βεγγαλικα.Ποτε μα ΠΟΤΕ δεν καταφερνα η δεν προλαβαινα να βγαλω σωστα τις φωτογραφιες.

Ετσι λοιπον αφου ολοι ετοιμαζοντουσαν για την ανασταση εγω ετοιμαζα τα τριποδια , τσαντες , σκαμνιακα φακους και πηρα το αμαξι κ εφυγα ΕΚΤΟΣ χωριου σε ενα εκκλησακι πανω στο δρομο προς Σητεια (Αγια Μαρινα).Ειπα να στησω εκει τα συνεργα και το σκαμνι μου με θεμα το χωριο (Λαστρος) με την εκκλησια και μπολικο ουρανο για τα βεγγαλικα.

Η αληθεια ειναι οτι χ@στηκα πανω μου εκει μονος και ειχα το αμαξι με ανοιχτο πορπαγκαζ για το αν συμβει το οτιδηποτε να τα πεταξω ολα μεσα και να φυγω.(ναι φοβαμαι μονος σε ενα ερημο μερος με τις σκιες και τον αερα να πηγαινοερχεται συν τους θορυβους απο ρυακια που υπηρχαν παραδιπλα)

Αλλα ειπα να το δοκιμασω γιατι οπως ξερουμε η φωτογραφια θελει θυσιες και μπηκα στο τρυπακι.Αφου οι φιλοι μου με παιρναν τηλεφωνο απο την εκκλησια και με κοροιδευαν "Κλεισε τα φωτα ρεεε χ@εεεστη" :p και τοσο πιο πολυ ηθελα να ακουσω το Χριστος Ανεστη για να τελειωνει το μαρτυριο :p

Η επιμονη μου ηταν στο να βγαλω καμμια αξιολογη φωτογραφια εμφανισημη και οχι καμμια καλλιτεχνικη.Πιστευω ολη η προσπαθεια αξιζε τον κοπο.Να ναι καλα το remote control

Να 2 φωτογραφιες

DSC_0751a.jpg

DSC_0752a.jpg

Τωρα να και μια πανοραμικη του χωριου απο ~15 καθετες φωτογραφιες απο την ταρατσα του σπιτιου.

DSC_0757_stitcha.jpg

Και αλλη μια πανοραμικη απο 5 καθετα καθετα καδρα που καθε μια αποτελειται απο 3 (HDR).Ναι ξερω το καλωδιο χτυπαει ασχημα αλλα τι να κανουμε.

DSC_0783_4_5_tonemapped_stitcha.jpg

εδω απο τον γυρο του επιταφιου στο χωριο μεσα.

3200ISO.

DSC_0675.jpg

DSC_0664.jpg

εδω η φουναρα για το καψιμο του Ιουδα

DSC_0728a.jpg

και εδω παιζοντας με τον ουρανο.

Το νεφελωμα του Ωριονα M42 με τον 55-200 ενα κλικ shot περιπου γιατι και 4δευτερολεπτα να τραβηξεις λογω του ζοομ σχηματιζουν τροχια.

DSC_0687.jpg

Εδω ο πολικος αστερας και η περιστροφικη κυκλικη κινηση των αστεριων γυρω του.1337 δευτερολεπτα(ναι τυχαια βγηκε το νουμερο αυτο αληθεια :p)

Αυτο το ασπρο ειναι απο φως του χωριου και δεν μπορουσα να κανω κατι :(

DSC_0487a.jpg

και εδω στην ταρατσα ειδα την γωνια ετσι και ειπα να το κανω φωτογραφια.Αλλα χωρις φιγουρα φαινοταν αδεια και απο οοοοολες τις "στασεις" κρατησα αυτην :p

DSC_0614a.jpg

DSC_0526a.jpg

Αυτα τα ολιγα απο το Πασχα 2010..

Eυχομαι να ειστε ολοι καλα και καθε χρονο να ειναι ακομα καλυτερα.

Γεια σας γιατι αυριο με περιμενει το αρνι και οι ρακες:p

Υ.Γ Σακη σου ανταποδιδω τις ιδιες ευχες και σε σενα φιλε μου:)

Ξερω οτι δεν ειναι η κορυφαια φωτο απο τεχνικης αποψεως, απλα μου αρεσε πολυ επειδη το θεμα δεν ειναι συνηθισμενο. Η φωτο ειναι απο τον αδερφο μου που πηγε προσφατα.

New York City απο το Empire State building:

nyc163.jpg

GoMaRακο Αληθώς Ανέστη, χρόνια πολλά.

'Όλες είναι καλές αλλά 10,11 είναι απίθανες μπράβο:T::T::T:

από τις 2 πρώτες προσπάθησε να (βγάλεις) τα καλώδια,κολόνες.

Sakis Αχ αυτό το κάντρο σου, σταθερός όπως πάντα :T::T::T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.