Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Καλά ρε, κάναμε αμάν να απαλλαγούμε από τον κόκκο του φιλμ και εσείς τον επαναδημιουργείτε;;; :)

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

αντε ...πετραδακι πετραδακι τον μετεφερα το φαρο : p

2 καδρακια ..ενα πιο ανοιχτο και χαλαρο (για μενα) και ενα πιο δοκιμο ως προς το καδρο..(αν και το βρισκω σφιχτο).

attachment.php?attachmentid=38554&stc=1&d=1269186597

attachment.php?attachmentid=38555&stc=1&d=1269186611

post-699-1416074367,6749_thumb.jpg

post-699-1416074367,968_thumb.jpg

Γιατί έχετε (όλοι) επιδοθεί να χαλάτε την φυσικότητα του υγρού στοιχείου? τα σύννεφα ναι εκεί είναι και θεμιτό, αλλά τα κύματα-διαύγεια της θάλασσας γιατί?

ΕΔΙΤ. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

γιατί δεν θέλεις να αποδεχθείς

οτι υπάρχουν και άλλες τεχνοτροπίες

για να αποδώσεις το υγρό στοιχείο?

το οποίο δεν είναι πάντα διαυγές...

DarkSaga Αποδέχομαι όλες τις τεχνοτροπίες αλλά με μέτρο και όχι με υπερβολές.

Διορθώσεις σε μία φωτό ασφαλώς μπορούν να γίνουν διακριτικά όμως για να τονίσουν ή όχι κάτι, αλλά όχι να παραμορφώσουν.

Βασιζόμενος πάντα ότι η φωτογραφία είναι η αποτύπωση μίας στιγμής.

μα τετοιες φωτογραφιες οπως οι hdr η αυτες οι "φτιαχτες" δεν βασιζονται στην αποτυπωση μιας στιγμης.

DarkSaga Αποδέχομαι όλες τις τεχνοτροπίες αλλά με μέτρο και όχι με υπερβολές.

Διορθώσεις σε μία φωτό ασφαλώς μπορούν να γίνουν διακριτικά όμως για να τονίσουν ή όχι κάτι, αλλά όχι να παραμορφώσουν.

Βασιζόμενος πάντα ότι η φωτογραφία είναι η αποτύπωση μίας στιγμής.

Μα Βασίλη, από την στιγμη ακόμη και μια στοιχειώδης φωτογραφική μηχανή προσφέρει την δυνατότητα για μεγάλη έκθεση δεν βλέπω κάτι "αθέμιτο" ή κάποια υπερβολή. Άλλωστε την κάθε στιγμή ο καθένας την αντιλαμβάνεται και συνεπώς την αποτυπώνει διαφορετικά ;)

προτιμώ να δίνω ή να προσπαθώ να δίνω

αυτό που εγώ είδα ,όχι αναγκαστικά αυτό που έπιασε η μηχανή

ή που έβλεπε ο δίπλα μου την ίδια στιγμή.

δεν είναι ούτε θέμα HDR, ούτε θεμα φίλτρων , ούτε θέμα μακράς έκθεσης.

Αυτά είναι το μέσο.

προσωπικά απολαμάνω τις ακίνητες εικόνες(φωτό)

που αποδίδουν κίνηση,

που σε οδηγούν στο προηγούμενο καρέ και στο επόμενο

που σε πάνε εκεί που βγήκε η φωτό.

ούτε το t δέχομαι να παγώνει ,σε όλες τις φωτό επειδή απλά είναι φωτό.

από την άλλη πλευρά,θύμισε... πότε είδες μια σταγόνα να παγώνει στον αέρα να σου δείχνει το μισό δωμάτιο καλά εστιασμένο μέσα της

και να συνεχίζει την πτώση της.

Γιατί έχετε (όλοι) επιδοθεί να χαλάτε την φυσικότητα του υγρού στοιχείου? τα σύννεφα ναι εκεί είναι και θεμιτό, αλλά τα κύματα-διαύγεια της θάλασσας γιατί?

ΕΔΙΤ. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

Που να ανεβασω και τα ρυακια που εχω βγαλει με μεγαλυτερο χρονο εκθεσης..... Τοτε νομιζω Βασιλη, δε θα μου ξαναμιλησεις... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.